ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η θέση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ για το ΓΣΠ


APOEL Ultras 1979 - official - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ (01/11/2023)


“Αναγκαζόμαστε να επέμβουμε με αυτή την ανακοίνωση, μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα και ενέργειες μας από τις 7 Οκτωβρίου 2022, που δεν έχουν ληφθεί υπόψη. Είναι από εκείνη την ημέρα που έχει αφαιρεθεί από το Νότιο πέταλο του ΓΣΠ το σταντ των οργανωτών της κερκίδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι οργανωτές της κερκίδας ή κάποιος γύρω τους, να πέσουν μέσα στην καταπακτή. Σε μία τέτοια περίπτωση, αν κάποιος πέσει από τη Νότια κερκίδα με το κεφάλι στην καταπακτή, το αποτέλεσμα θα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.


Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, προσπαθούμε να αναδείξουμε το θέμα αυτό στους υπεύθυνους το ΓΣΠ, όμως σφυρίζουν αδιάφορα, με πρώτο και καλύτερο τον κ.Φοίβο Κωνσταντινίδη. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν έχει μπει ξανά το σταντ στη θέση του από τις 7 Οκτωβρίου 2022, όμως κ.Φοίβο, σε περίπτωση που κάποιος νεαρός χάσει τη ζωή από πτώση στην καταπακτή, είσαι πρόθυμος να αντικρίσεις στα μάτια τη μάνα του; Είσαι πρόθυμος να της εξηγήσεις γιατί εδώ και ένα χρόνο σχεδόν γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τις υποδείξεις που κάνουμε, γνωρίζοντας τι συμβαίνει τόσο στην κερκίδα μας, όσο και σε όλα τα πέταλα του κόσμου; Σε περίπτωση τραγωδίας κ.Φοίβο, πλέον υπεύθυνος θα είσαι εσύ!


Τόσα χρόνια ακούμε τους “μεγαλοπαράγοντες” του κυπριακού ποδοσφαίρου να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες πως πρώτο τους μέλημα είναι η ασφάλεια του κόσμου. Όταν όμως ο ίδιος ο κόσμος τους υποδεικνύει τους κινδύνους, αυτοί “παίζουν πελλό” και σφυρίζουν αδιάφορα. Ελπίζουμε να δράσουν πριν να είναι πολύ αργά.


ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ”


26/10/2023 - Όχι τρεις δεκαετίες, όχι τρια χρόνια, αλλά τρεις μόλις μήνες μετά, ένας εκ των οργανωτών της κερκίδας της ΑΕΚ, πέφτει στην καταπακτή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο, πάντα περιμένουμε την αναπόφευκτη τραγωδία για να δράσουμε. Τα παραδείγματα χιλιάδες και διαχρονικά. Για το γεγονός της περασμένης Κυριακής όμως, ο υπεύθυνος είναι ένας.

Είναι αυτός τον οποίο καλούσαμε ασταμάτητα για μήνες στα τηλέφωνα και του υποδείξαμε τους κινδύνους της απόφασης να μετακινήσουν το stand των οργανωτών από τη Νότια κερκίδα. Δυστυχώς εκείνο για το οποίο προειδοποιήσαμε είναι γεγονός. Δυστυχώς ένας νεαρός οπαδός χαροπαλεύει στη εντατική και υπεύθυνος ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ.

Σε είδαμε στις χθεσινές σου συνεντεύξεις στα ραδιόφωνα να λες του κόσμου ότι είχατε συναντήσεις για να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Ένα σωρό κουραφέξαλα για να δικαιολογηθείς. Και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ σοβαρός δημοσιογράφος, που να σέβεται τους ακροατές του, το επάγγελμα του, τον εαυτό του, να σε ρωτήσει ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΑΝΤ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;

Ήσουν μάλιστα τόσο αισχρός, που προσπάθησες να στρέψεις τα βλέμματα αλλού, επιχειρώντας να διαπομπεύσεις το ΑΠΟΕΛ, ότι σου χρωστάει λεφτά. Μην φοβάσαι κ. Φοίβο, τα λεφτά θα τα πάρεις, όπως τα παίρνεις εδώ και 24 χρόνια από το ΑΠΟΕΛ, αν ω μη γένοιτο, όμως συμβεί το μοιραίο ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

Αυτός είσαι κύριε Φοίβο, μετά το μοιραίο, για το οποίο σε προειδοποιήσαμε και έπαιζες πελλό εδώ και ένα χρόνο, αποφάσισες να “δακκάσεις το σιέρι” που σε τάιζε τόσα χρόνια. Γιατί κύριε Καρεκλοκένταυρε, αν δεν υπήρχε το ΑΠΟΕΛ εδώ και 24 χρόνια, που σε έκανε γνωστό στους κύκλους της UEFA και της FIFA με τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, που σε έκανε άδρωπο, θα ήσουν απλά ένας διαχειριστής γηπέδων φούτσαλ.

Άσε λοιπόν το ΑΠΟΕΛ και κοίτα να δεις τι θα πεις αυτής της μάνας που βλέπει το παιδί της να χαροπαλεύει, όπως ακριβώς σε προειδοποιήσαμε ότι θα γίνει πριν ακριβώς 3 μήνες.

Ευχόμαστε ο οπαδός της ΑΕΚ να βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και να βρεθεί ξανά στο γήπεδο το συντομότερο.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]