ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η κλήρωση για το διαμέρισμα μέσω λαϊκού λαχείου


 Αύριο η κλήρωση για το διαμέρισμα μέσω λαϊκού λαχείου. 

Λεπτομέρειες για τους κατόχους κουπονιών ενίσχυσης.


Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των κουπονιών ενίσχυσης «Με τη δύναμη του κόσμου μας», έχει ολοκληρωθεί. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι τα προμηθεύτηκαν  και στήριξαν, τον ΑΠΟΕΛ διεκδικώντας ταυτόχρονα και το μεγάλο δώρο που είναι ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου αξίας €140,000 που προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Cyview.

Η ανάδειξη του τυχερού αριθμού που θα κερδίσει  το μεγάλο δώρο, θα πραγματοποιηθεί αύριο, μέσα από την κλήρωση του ελληνικού Λαϊκού λαχείου. Την κλήρωση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ.

 

Διαδικασία κλήρωσης και ανάδειξης νικητή:

• Ο ΟΠΑΠ κληρώνει ζωντανά τον πρώτο μεγάλο νικητή, με το πενταψήφιο νούμερο (ΤΡΙΔΥΜΟΣ ΛΑΧΝΟΣ). Στη συνέχεια αναρτώνται στην επίσημη του σελίδα όλοι οι τυχεροί αριθμοί που έχουν κληρωθεί. Αν δεν προκύψει αριθμός κάτω από το 20,000 στον νικητή του Τρίδυμου λαχνού, τότε ο νικητής θα προκύψει από τον πρώτο αριθμό κάτω από τον πενταψήφιο αριθμό 20,000 που θα αναγράφεται στον ΠΙΝΑΚΑ Α’ (περιλαμβάνει 5 συνολικά αριθμούς). Σε περίπτωση που δεν κληρωθεί με βάση τα επίσημα αποτελέσματα, κανένας αριθμός κάτω από το 20,000, είτε στον Τρίδυμο αριθμό είτε στους 5 αριθμούς του ΠΙΝΑΚΑ Α’, τότε ο νικητής θα προκύψει από την επόμενη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14/11/2023. Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή θα είναι ακριβώς η ίδια.

• Μπορείτε να επαληθεύσετε, το αποτέλεσμα του αριθμού που κερδίζει το μεγάλο δώρο, ΕΔΩ.

• Όσοι έχουν προμηθευτεί κουπόνια ενίσχυσης, μέσω ηλεκτρονικής αγοράς, στο επισυναπτόμενο pdf, η θέση που έχει αγοραστεί έχει μετατραπεί σε αριθμό κουπονιού, που συμπεριλαμβάνεται στην αυριανή κλήρωση. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό που αντιστοιχεί στη θέση σας στο PDF αρχείο που επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Παρακαλείται ο νικητής όπως επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εταιρείας στο 22340200, εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση του τυχερού αριθμού.

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]