Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου: Προπονητής του μήνα ο Ricardo Sa Pinto


ΑΠΟΕΛ: Προπονητής του μήνα από την κερκίδα ο Σα Πίντο.


Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, αναδείχθηκε «Προπονητής του Μήνα» για τον Οκτώβριο στην ψηφοφορία που διεξάγεται μεταξύ των 14 προπονητών του πρωταθλήματος Cyta. Ο Πορτογάλος τεχνικός έζησε τα παιχνίδια από την κερκίδα, λόγω της τιμωρίας του, και την ευθύνη στον πάγκο είχαν οι βοηθοί του, Ζοζέ Ντομίνγκες (Α) και Νούνο Μοράις (Β).


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές για την ψήφο τους. Βεβαίως η ανάδειξή μου δεν θα ήταν εφικτή αν δεν είχα την πλήρη στήριξη και βοήθεια του τεχνικού μου επιτελείου. Κάνουν όλοι εξαιρετική δουλειά. Όπως και οι ποδοσφαιριστές μου. Κάνουν φανταστική δουλειά. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και παλεύουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι για να πάρουν την νίκη» ανάφερε ο 51χρονος κόουτς, όταν του γνωστοποιήθηκε ότι ψηφίστηκε ως «Προπονητής του Μήνα». 



«Είμαι πολύ περήφανος που όλη αυτή η δουλειά έφερε τα αποτελέσματα και την ομάδα στην πρώτη θέση και είχε ως επιβράβευση αυτό το βραβείο».


Τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ τον Οκτώβριο.

ΑΠΟΕΛ 5-1 Εθνικός Άχνας

Οθέλλος 0-1 ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ 1-0 Νέα Σαλαμίνα

ΑΠΟΕΛ 2-0 ΠΕΓΕΙΑ (κύπελλο)

Καρμιώτισσα 1-2 ΑΠΟΕΛ.


Στο τέλος της χρονιάς ο προπονητής που θα βγει περισσότερες φορές νικητής ως «Προπονητής του Μήνα», θα ανακηρυχθεί και ως ο «Προπονητής της Χρονιάς».



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]