Βίντεο αγώνα: ΑΠΟΕΛ 3-1 ΑΕΖ, 14η αγωνιστική «Με καρδιά πρωταθλητή οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς»


Την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο, πέτυχε η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, που κέρδισε με 3-1 την ΑΕΖ Λεμεσού (β' ομάδα του Άρη) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος cyta. 

Με καρδιά πρωταθλητή, οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και ανέβηκαν για τα καλά στη πρώτη θέση του πίνακα. Με τον Κβιλιτάϊα να επιστρέφει μετά από 2 αγώνες απουσίας στην κορυφή της επίθεσης, παράταξε τον ΑΠΟΕΛ ο Ζοζέ Ντομίνγκες. Η «έκπληξη» είχε να κάνει με την παρουσία του Σαρφό στον πάγκο, αντί στο αρχικό σχήμα, που πέρασε ως αλλαγή τελικά στο 71'. 




Με τον Γεωργιανό στην κορυφή, τον Βιγγιαφάνεζ πίσω του και την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Ντάλσιο και Κωνσταντίνοφ, ο Ζοζέ Ντομίνγκες «φόρτωσε» τη μεσαία γραμμή χωρίς να παραμελεί την ανάπτυξη στο πλάτος του γηπέδου όπου εκεί ξεχώρισαν οι Δώνης και Μαρκίνιος. 

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και ασκώντας έντονη πίεση μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. 
Ο Βιγγιαφάνεζ στο (38') άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0, ο Μαρκίνιος στο (67') πέτυχε το 2-1 και ο Ντάλσιο στο (90+2′) το τελικό 3-1, ήταν οι σκόρερ για τους νικητές, ενώ ισοφάρισε προσωρινά για την ΑΕΖ σε 1-1 ο Αντωνίου στο 44′.

ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ:

1-0
 


2-1
 


3-1
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]