ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΑΦΟΣ fc 0-1 ΑΠΟΕΛ, 15η αγωνιστική «Τεράστιας σημασίας νίκη... με Ζοζέ στον πάγκο»


Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ με 0-1 κόντρα στην Πάφος fc συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία με υπηρεσιακό προπονητή τον Ζοζέ Ντομίγκες στον πάγκο και τον προπονητή Σα Πίντο στη κερκίδα, ο οποίος κάνει πορεία… πρωταθλητισμού από τότε που ανέλαβε υπηρεσιακά την «τεχνική ηγεσία» με δέκα νίκες (μία στο κύπελλο) και μία ήττα.

Νίκη κόντρα σε μια ομάδα που πριν λίγες μέρες ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με ισοβαθμία τριών ομάδων. Πλέον η Παφιακή ομάδα έχει απομακρυνθεί από την κορυφή και βλέπει πολύ διαφορετικά τη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο μοναδική καλή στιγμή ήταν στο 33′ με τον Κβιλιτάϊα που από θέση τετ α τετ άργησε να πλασάρει και έδιωξε ο αμυντικός σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γαλαζοκίτρινοι άνοιξαν το σκορ στο 54′ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Τσεμπάκ με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γαλαζοκίτρινοι πέραν από το γκολ του Τσεμπάκ είχαν σουτ του Ντάλσιο στο 60΄, στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ θα μπορούσαν να κλείδωναν το ματς σε άλλες δύο φάσεις με τον Τομανέ. Κακή η διαιτησία του Δανού που έπαιξε καθαρά έδρα.


























Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]