ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σχέδιο «sold out» και σχέδιο «500 APOEL FC»: Παράταση μέχρι τον αγώνα με την Ανόρθωση (06/01/24).


ΑΠΟΕΛ - Ανακοίνωση:


Η ομάδα μας χθες κέρδισε τον αγώνα που όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες θέλουν να κερδίζουν. Και έκλεισε έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2023, με συνέπεια, προσφέροντας στον κόσμο μας, ευτυχία και περηφάνια. Παραμένουμε στην κορυφή έχοντας πλέον και την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα από όλες τις ομάδες.


Ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ότι έχει όλες τις δυνατότητες για να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής.


Εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ, επιθυμούμε να ευχηθούμε καλές γιορτές, υγεία και σας περιμένουμε όλους πίσω στα γήπεδα, στις κερκίδες, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια επιστροφής στους τίτλους.Όμως ταυτόχρονα στέλνουμε και ένα μήνυμα προς όλο τον κόσμο της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Χρειάζεται τη συμμετοχή του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, στα δύο σχέδια ενίσχυσης που υπάρχουν. Η συμμετοχή του κόσμου στο σχέδιο «Το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία, είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ», είναι μέχρι στιγμής απογοητευτική. Έχουν διατεθεί λιγότερα από 7,000 εισιτήρια. Και αυτά τα εισιτήρια αγοράστηκαν από μόλις 3,000 άτομα.


Την ίδια ώρα που η ομάδα μας εξάντλησε 16,000 εισιτήρια μέσα σε 4 μέρες, δεν έχει διαθέσει ούτε τα μισά για ένα σχέδιο που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και που στόχο έχει να διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ, οικονομικά συνεπή και ανταγωνιστικό.


Ελπίζουμε μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα περισσότερος κόσμος να συμμετάσχει τόσο στο σχέδιο «sold out» όσο και στο σχέδιο «500 APOEL FC».


Για αυτό το λόγο, το σχέδιο «sold out» θα πάρει παράταση μέχρι τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση στις 06/01/24.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]