ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: Απόλλων 2-2 ΑΠΟΕΛ, 17η αγωνιστική «Ο ΘΡΥΛΟΣ βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την ήττα»


 Ο ΑΠΟΕΛ με τρέλες, πέταξε δυο βαθμούς στην θάλασσα της Λεμεσού. Ο Μπέλετς και ο Ντονγκαλά έφεραν την ομάδα τους σε απόσταση αναπνοής από την ήττα, με δύο τραγικά λάθη, αλλά όλα αυτά που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο και τον Ζοζέ που διόρθωσε τα λάθη του α' μέρους, έκαναν ξανά μάγκα τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ πέταξε δυο βαθμούς στην θάλασσα της Λεμεσού. Και το έκανε πολύ εύκολα. Όσο εύκολα φαινόταν ότι θα κερδίσει, άλλο τόσο δεν το πέτυχε. Τόσο ο Ζοζέ, όσο και οι ποδοσφαιριστές του αποδείχθηκαν κατώτεροι του να διασφαλίσουν την ηρεμία και τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και έδωσαν δύο εύκολα τέρματα στον ανύπαρκτο Απόλλωνα. 




Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ έγινε πιο γρήγορος και ο Απόλλων πιο αργός. Ο ΑΠΟΕΛ πιο δυνατός και ο Απόλλων πιο αδύνατος. Ο ΑΠΟΕΛ πιο σκληρός και ο Απόλλων πολύ πιο ευάλωτος. Ο Ντομίγκες μετά το 2-0 του α' μέρους, είχε ετοιμάσει αλλαγές, τις οποίες έκανε με την έναρξη β' μέρους και έγινε αμέσως το 2-1 με τον Μαρκίνιος στο 47'. Και όπως καλά διαβάσατε, αυτό "έκατσε τέλεια" στους γαλαζοκίτρινους και όλα ήταν υπέροχα και στρωμένα στο στυλ με το οποίο γουστάρει να παίζει η ομάδα του ΣΑ ΠΙΝΤΟ. Ανοιχτό γήπεδο και κόντρα στο να εκμεταλλευτούν την ανωτερότητα τους στο β' μέρος. Ο ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ ίσα που έκανε το 2-2 στην εκπνοή (90+6') και ο χρόνος τέλειωσε και μαζί και δυο βαθμοί.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]