ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Όλα ξεκίνησαν από τον ορισμό - Η συνέχεια



Όλα άρχισαν με τον ορισμό του πράσινου διαιτητή και αρεστού στην ηγεσία του ΑΚΕΛ, Μενέλαου Αντωνίου... και δυστυχώς δικαιωθήκαμε.


Μία κίτρινη στον Ισάαμ Τσεμπάκ στο 17' που ήταν σωστή και δεύτερη κίτρινη στο 37' που ήταν εντελώς άδικη έκριναν το παιγνίδι. Όσα ακολούθησαν στη συνέχεια και μέχρι την οριστική διακοπή στο 51' ήταν συνεπακόλουθα αυτής φάσης. 


Ο ακραίος αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, Ισάαμ Τσεμπάκ, έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του παίκτη της Σαλαμίνας, Κονέ, σε καθαρή διεκδίκηση της μπάλας και ο διαιτητής  Μενέλαος Αντωνίου έκρινε ότι η κίνηση ήταν αντιαθλητική και έστειλε τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στα αποδυτήρια.




Η απόφαση προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γαλαζοκιτρίνων και προκλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές για μερικά λεπτά ενώ η κερκίδα των πορτοκαλί πήρε φωτιά.


Στη συνέχεια οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές της Σαλαμίνας πήγαν για προθέρμανση στη γραμμή δίπλα από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Η ερώτηση είναι απλή. Από πότε οι αναπληρωματικοί προθερμένονται μπροστά από την αντίπαλη οργανωμένη κερκίδα? Γιατί ο διαιτητής επέτρεψε κάτι τέτοιο? Και συνεχίζω, ήταν προσχεδιασμένη και εντεταλμένη η διαιτησία του Μενελάου.


Όσο για τα άτομα από τους οργανωμένους μας που ευθύνονται για την κροτίδα και την κάθε κροτίδα, το ερώτημα είναι απλό. Υπάρχει κλειστό κύκλωμα ή όχι. Υπάρχει ταυτοποίηση κάρτας φιλάθλου ναι ή όχι.

Αν ΝΑΙ... τότε απλά να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί το συγκεκριμένο άτομο ή άτομα και τέλος από τα γήπεδα. Τόσα απλά. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]