ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ: Για τη διακοπή, την απόφαση της ΚΟΠ και το αυριανό ματς


 Ανακοίνωση 20/1/2024


 Την προηγούμενη Τρίτη, ο αγώνας κυπέλλου με τα κόκκινα αρνιά διεκόπη λόγω της ρίψης μίας και μόνο κροτίδας. Σε μια βραδιά μάλιστα που η ομάδα αγωνιζόταν πάρα πολύ καλά και κάτω υπό αντίξοες συνθήκες, με τον γνωστό διαιτητή-κλόουν να δίνει ακόμα μια βραδιά την δική του παράσταση. Πρέπει επιτέλους και ο τελευταίος οπαδός του ΑΠΟΕΛ να συνειδητοποιήσει τον ενορχηστρωμένο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας, που επιβάλλει όχι μόνο να σταθούμε δίπλα της, αλλά και να την προστατεύσουμε εμείς οι ίδιοι!  Δυστυχώς, δώσαμε την αφορμή που έψαχνε ο αντιαποελίστικος συρφετός για να μας πλήξει, κάτι που δεν κατάφερνε να κάνει μέσα στο γήπεδο ό,τι και αν εμηχανεύετο! Από τώρα και στο εξής ο Σύνδεσμος θα είναι αμείλικτος σε παρόμοιας φύσης θέματα, και δεν πα να αφορά τον ίδιο μας τον πατέρα!!



 Όσο αφορά τη γελοία απόφαση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακινήσεων, πείτε μας κύριοι καρεκλοκένταυροι.. Αν η απόφαση σας βασίζεται στο ρίψιμο κροτίδων ή φωτοβολίδων, με την απαγόρευση μετακινήσεων των φιλοξενουμένων αυτό το πρόβλημα θα επιλυθεί;; Αυτό διερωτάται κάθε νοήμων άνθρωπος. Ή μήπως περιμένατε την αφορμή για να εξυπηρετήσετε τα δικά σας αλλότρια συμφέροντα;; Άραγε, για να μισοαδειάζουν τα γήπεδα και να γεμίζουν οι καφετέριες και οι μπυραρίες όπως με την ηλίθια κάρτα φιλάθλου που δεν εξυπηρετεί απολύτως τίποτα;(που και τότε σας τα λέγαμε). Ή μήπως για να ευνοηθούν ομάδες με ελάχιστο έως μηδαμινό φίλαθλο κοινό…


 Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, που αν καταφέρουμε να κερδίσουμε κατά πάσα πιθανότητα θα αυξηθεί η βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες μας. Πάμε γήπεδο μαζικά, δίνουμε τη ψυχή μας 90 λεπτά στο πέταλλο και ωθούμε την ομάδα μας προς την νίκην! Αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε περισσότερο από όλους και δεν θα μας το κλέψει κανείς….


 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


 Υ.Γ 1. -Προς αυτόν τον κύριο με το μουστάκι, που συμπεριφέρεται σαν μουσκικός πραιτωριανός βγαλμένος από σκοτεινές εποχές που έχουν πια περάσει, που κουνάει συνεχώς το δαχτυλάκι και φωνασκεί για να κλείσουν οι Συνδέσμοι, έχουμε να ρωτήσουμε το εξής: Καλά ρε κύριε, όταν αστυνομικοί καταδικάστηκαν για δολοφονίες, για συνεργασία με τη νύχτα, για τοκογλυφίες, μαστροπείες, δωροδοκίες και για χίλια άλλα δυο , έπρεπε να κλείσει η αστυνομία; Σταμάτα να εκτίθεσαι, γιατί έχεις καταντήσει περίγελος!


 Υ.Γ 2. Διερωτώμεθα επίσης και για τον άλλο ερασιτέχνη τηλεαστέρα των ημερών, ο οποίος και σαν ποδοσφαιριστής ερασιτέχνης υπήρξε, φτάνοντας μέχρι την β΄κατηγορία: Είσαι το πιο τρανό παράδειγμα βολέματος και ρουσφετιού στην Κύπρο. Ένα παιδί που παίζει στα τσικό μπορεί να έκανε μεγαλύτερη καριέρα από σένα και εσύ βρέθηκες να εκπροσωπείς όλους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κλείσε λίγο το στόμα σου και μην μας το παίζεις ειδήμων της ηθικής και της αξιοκρατίας..


 Εκ φύσεως ανώτεροι,

 ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]