ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ: «Κατανοούμε πλήρως την ανάγκη της διοίκησης του Απόλλωνα, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη προσπαθώντας να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας της»

 


Κατανοούμε πλήρως την ανάγκη της διοίκησης του Απόλλωνα, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη προσπαθώντας να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας της. Είναι συνήθης τακτική της, που πλέον έχει πάρει και τον χαρακτήρα της γραφικότητας.


Ως ΑΠΟΕΛ προσπαθούμε να μην απαντούμε σε ανόητους ισχυρισμούς όμως φαίνεται ότι κάποιοι έχουν ανάγκη να εκτίθενται. Είναι λοιπόν πραγματικά αστείο την ίδια ώρα που καθολικά όλοι οι αναλυτές επίμαχων φάσεων έχουν τοποθετηθεί για την φάση του 28ου λεπτού, διαφωνώντας πλήρως με τους ισχυρισμούς του Απόλλωνα περί κόκκινης κάρτας, να αναφέρει ο Απόλλωνας ότι η φάση «κατά γενική ομολογία, θα έπρεπε να επιφέρει κόκκινη κάρτα». Μάλλον η «κατά γενική ομολογία» φράση που αναφέρουν, να αφορά την αδυναμία των ιδίων να αντιληφθούν γενικότερα τους κανονισμούς ποδοσφαίρου. Τρανότερη απόδειξη αυτής της αδυναμίας είναι και το πιο τραγικό σφύριγμα της φετινής χρονιάς όταν ποδοσφαιριστής τους στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, έπεσε από τον…αέρα και οι ίδιοι υποστήριξαν την ορθότητα της παράβασης όταν «κατά γενική ομολογία» όλη η Κύπρος ακόμα γελά για αυτό που δόθηκε ως η εσχάτη των ποινών.Το πιο δυσάρεστο όμως της ανακοίνωσης του Απόλλωνα είναι το άλλοθι που δίνει στις αηδείς αισχρότητες των οπαδών του προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή μας Marquinhos. Αντί να τις κακίσει και να αναφερθεί σε αυτές, απολογούμενος προς ένα ποδοσφαιριστή που κοσμεί το κυπριακό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να τον κατηγορήσει. Αυτό φθάνει το σημείο της τραγικότητας. 


Ευχόμαστε στον Απόλλωνα, να επιτύχει την αγωνιστική βελτίωση που επιθυμεί εντός του αγωνιστικού χώρου. Για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός… με όλες τις ομάδες. Καλή συνέχεια. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]