ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Για Κοτελέττα, Κλαμούριο, Κιρζιστές και πίππα της ειρήνης...



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ - 03/01/2024


Είναι πλέον ξεκάθαρο πως τους έχει φτάσει το σκατό μέχρι την κάλτσα. Η μεγάλη επιστροφή του ΘΡΥΛΟΥ, έχει σκορπίσει ψυχολογικά σε όλο τον αντιΑΠΟΕΛίστικο συρφετό, έχει σκορπίσει το φόβο και τον τρόμο σε όλα αυτά τα ανθρωπάκια που ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να κόψουν 2-3 πόντους από το ΑΠΟΕΛ. Το αιώνιο κόμπλεξ αναζωπυρώνεται μέρα με την ημέρα, με τους εκπροσώπους των πονεμένων, που τόσο καιρό έκαναν τουμπεκί, να βγαίνουν τώρα και να κλαίνε από εδώ και από εκεί, αφού πλέον νιώθουν τον ΘΡΥΛΟ να μπαίνει σκληρά και δυνατά στο δρόμο για τον τίτλο.


Ο κλόουν εκ λεμεσού λοιπόν, γνωστός ως Κλαμούριος, συνέχισε και αυτή την εβδομάδα αυτό που κάνει καλύτερα από όλους. Ανάβοντας την πίππα της ειρηνης με τους οπαδούς τους, που τους έβριζαν πριν δέκα μέρες, ξεκίνησε το κλάμα για τη διαιτησία, μετά τον αγώνα με το ΘΡΥΛΟ. Προσπερνώντας βέβαια τα περσινά, με το ακυρωθέν γκολ για "χέρι" του Κβιλιντάια, ήρθε σαν αιώνιος κλαμένος μπλε χόχος να μας κάνει ανάλυση των φάσεων, εφευρίσκοντας μία κόκκινη στο Σαρφό και 12 στον Μαρκίνιος. Επίσης ανακάλυψε, ως άλλος Επιθεωρητής Κλουζώ, και οφσαιντ στα τέρματα του ΘΡΥΛΟΥ!

 


Ένα άτομο, το οποίο τη μια μέρα είναι αελ και την άλλη απόλλωνας, είναι απολύτως λογικό να έχει τέτοιου είδους ψευδαισθήσεις. Εδώ οι συγκεκριμένοι, θα μας πείτε, αυτοαποκαλούνται “ΘΡΥΛΟΣ”, εδώ θα κωλώσουν; Σε έναν αγώνα που έπρεπε να είναι κεκλεισμένων (αν και στο τέλος μόνο οι δικοί μας οπαδοί υπήρχαν στο γήπεδο), που έπεφταν κάτω από το 45 μέχρι το 96, που οι μπάλες χάθηκαν από το 35, αν οι μπαλαρίνες του Κλαμούριου σηκώνονταν και παίζαν σαν άντρες και όχι σαν το αφεντικό τους, τότε ο Κλαμούριος και η αφεντικίνα του θα έφευγαν με ελικόπτερο από το γήπεδο, αφού θα τους έπερναν στο κυνήγι οι οργισμένοι κιρζιστές.


Τι να περιμένουμε όμως από ένα χυδαίο συνοθύλευμα που αποτελείται από ανώμαλους, ανθρώπους που αλλάζουν ομάδες σαν τα πουκάμισα και “οπαδούς”/απομίμηση. Όταν πέρσι οι συγκεκριμένοι, μαζί με κάποιους άλλους παρέα, έπεφταν στα 4 για να πάρει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα, τότε ήταν όλα ρόδινα. Τότε κανένας δεν είπε τίποτα. Αν ζούσαμε σε σοβαρό τόπο όμως, θα έκλειναν το μπουρδέλο σας και εσάς και τους άλλος για χειραγώγηση αγώνων πέρσι στα playoffs. Γιατί το να πέφτεις στα 4 δεν είναι μαγκιά, είναι κιρζισμός.


Μετά τον Κλαμούριο λοιπόν, αποφάσισε και ο Κοτολέττας να μας ψυχαγωγίσει. Που θυμήθηκε μετά από 3 χρόνια πως θέλει μόνο ξένους διαιτητές και μετά τα όσα έγιναν χθες στον αγώνα τους με την Καρμιώτισσα. Φαίνεται διαιτησίες τύπου Νεοκλέους ήταν γι’ αυτούς πολύ άσχημες τα τελευταία χρόνια. Είναι πάγια τακτική των ποικιλόχρωμων χόχων, πριν από τους αγώνες με το ΑΠΟΕΛ να παίρνουν σβάρνα τα ΜΜΕ και να κλαίνε σαν τις πουτάνες. Μετά μάλιστα έβγαλε και συμπληρωματική ανακοίνωση πως δεν θέλει να δυναμιτίσει το κλίμα. 


Ακούστε λοιπόν ελεεινά υποκείμενα, που πρώτα είστε αντιΑΠΟΕΛ και μετά οτιδήποτε άλλο, όσα θα ζήσετε το Σάββατο, να ξέρετε πως εσείς τα έχετε προκαλέσει. Με το διαχρονικό αντιΑΠΟΕΛισμό σας, με τις δηλώσεις του Κοτολέττα εδώ και 3 χρόνια, με τη συμπεριφορά των ορνίθων στους ανθρώπους της ομάδας μας μέσα στο κοτέτσι σας (φυσικά όταν δεν είναι εκεί οι Πορτοκαλί), με τα όσα ψέματα τολμάτε να λέτε για το ΘΡΥΛΟ. Το Σάββατο λοιπόν κύριε Κοτολέττα, ελάτε να δούμε αν είναι γυμνος ο Βασιλιάς ή αν θα φύγετε και πάλι γυμνοί από τη Λευκωσία.


Καλούμε τον τεράστιο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ σε μία πρωτοφανή συστράτευση. Ο κόσμος μπορεί πλέον από μόνος του να αντιληφθεί το μεγάλο ενορχηστρωμένο πόλεμο που έχει ξεκινήσει απέναντι στην ομάδα μας. Κάθε λογής αντιΑΠΟΕΛίστας έχει πλέον ένα και μοναδικό στόχο, να μας στερήσει το πρωτάθλημα. Η απάντηση μας θα είναι η συστράτευση όλου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, γιατί μόνο εμείς είμαστε η ασπίδα και το δόρυ του ΘΡΥΛΟΥ. Γιατί μόνο μπροστά μας μπορούν να γονατίσουν όλοι αυτοί. Γιατί μόνο ενωμένους, δεν μπορούν να πειράξουν το ΑΠΟΕΛ μας, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΥΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]