ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

GAMEDAY: Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, Coca Cola Cup «Φουλάρει για πρόκριση ο ΘΡΥΛΟΣ»

 


«Με δύο προπονήσεις οι "γαλαζοκίτρινοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον μονό αγώνα της Β' φάσης του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα, στην Λάρνακα, κόντρα στην προσφυγική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.

Η επομένη της ήττας από τον Εθνικό και της επιστροφής στη Λευκωσία, βρήκε την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δε σταματούν.

Όπως αναφέρουν κι οι άνθρωπο της ομάδας: “Συνεχίζεται ο μαραθώνιος του Ιανουαρίου για το αγωνιστικό τμήμα των γαλαζοκιτρίνων. Η ομάδα του υπηρεσιακού εκλέκτορα, Ζοζέ Ντομίνγκες, θέλει να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου και με αυτό το στόχο πηγαίνει πανέτοιμος στη Λάρνακα «φουλάροντας» για την πρόκριση. 


Προειδοποιούμε: Ο ορισμός από τον κ. Αρχιδιαιτητή της ΚΟΠ του ανεκδιήγητου Ομονοιάτη ανίκανου διαιτητή Αντωνίου, για τον νοκ-άουτ αγώνα κυπέλλου Σαλαμίνας - ΑΠΟΕΛ, είναι ύποπτος και θα αποτελέσει την σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι κατά του Κούμα και του αρχιδιαιτητή του, αν δεν σταθεί στο ύψος του. Το σχέδιο κατά του ΑΠΟΕΛ, φάνηκε, όταν για πρώτη φορά η Σαλαμίνα δεν έδωσε ολόκληρη την κερκίδα των φιλοξενουμένων στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κρύφτηκε πίσω από τον κανονισμό του 10% και τον Κούμα να σφυρίζει αδιάφορα. 



GAMEDAY: 

Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ «Coca Cola Cup», Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, 19:00, Στάδιο VITEX Αμμόχωστος – Επιστροφή, Κύπελλο Coca-Cola, Cytavision sports one HD.


ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):

Jose Doningues (υπηρεσιακός προπονητής)

BELEC

CHEBAKE - PETROVIC - DVALI - SUSIC

KOSTADINOV - SARFO

NDONGALA - VILLAFANEZ - MARQUINHOS

KVILITAIA (c)


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

Διαιτητής ο (Ακελικός-Ομονοιάτης) Αντωνίου Μενέλαος.

Α' Βοηθός Διαιτητής ο Γεωργίου Παύλος και Β' Βοηθός Διαιτητής ο Κωμοδρόμος Ηρακλής.

4ος Διαιτητής ο Τσαμπαλάς Ανδρέας και Παρατηρητής ο Καραϊσκάκης Μιχάλης.

VAR ο Χριστοφόρου Μάριος και AVAR ο Τζιωρτζής Όμηρος. 


ΚΑΡΤΕΣ:

1 κίτρινη κάρτα έχει ο Καραμανώλης. 

Ο προπονητής Ricardo Sa Pinto συνεχίζει να εκτίει την εξοντωτική ποινή του τετράμηνου αποκλεισμού από τα γήπεδα.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Έχουν εξαντληθεί και τα 149 διαθέσιμα εισιτήρια για τον κόσμο μας στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, για τον αγώνα κυπέλλου με την Νέα Σαλαμίνα. Τα υπόλοιπα 300 διατέθηκαν για τις ανάγκες του ΠΑΝΣΥΦΙ και των χορηγών. 


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

ΚΛΙΚ εδώ για αστυνομικά μέτρα του αγώνα.


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:

Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cytavision sports one HD με αναμετάδοση από τις πλατφόρμες Cablenet και Primetel.

ΤΡΙΤΗ 16/01/2024 στις 19:00, ΣΑΛΑΜΙΝΑ Vs ΑΠΟΕΛ, ζωντανά και αποκλειστικά στη Cytavision Sports 1.​  #CytavisionSports #Cytavision #apoelgroup ​ #APOELFC #salVapo  


LIVESTREAMING:

Τον αγώνα μπορείτε να αγοράσετε από την τηλεοπτική πλατφόρμα της *Cytavision* προς 12.00 ευρώ.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

VID BELEC (c) - SUSIC - DVALI - PETROVIC - CHEBAKE - KOSTADINOV - SARFO - ΔΩΝΗΣ - VILLAFANEZ - NDONGALA - TOMANE - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ - ΕΦΡΑΙΜ - ΣΑΤΣΙΑΣ - ΚΑΤΤΙΡΤΖΙΗΣ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ - ΒΡΟΝΤΗΣ - FAWAZ - WILSON - SUSIC - MARQUINGHOS - KVILITAIA.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

BEN - CRESPO - DALCIO - ΓΑΒΡΙΗΛ.


ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ο DORREGARAY με 7 γκολ.

Προπονητής ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου. 


ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:

Η τελευταία αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος» ήταν στις 3/12/2022, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος cyta. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-3 ΑΠΟΕΛ. Σκόρερς οι Blum 1, Marqunhos 1 και Kostadinov 1. Διαιτητής και πάλι ο χόχος Μενέλαος Αντωνίου. Προπονητής ο Vlaκaς Milojevic. 


ΧΟΡΗΓΟΣ LIVE:

APOEL ORANGESHOP



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]