ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0 ΑΠΟΕΛ (1η αγωνιστική Playoffs) «Χ με την "ψυΧή στο στόμα" για τον ΑΠΟΕΛ»


 «Λευκή» ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 0-0 για την 1η αγωνιστική των πλέϊοφς και το κέρδος των «γαλαζοκιτρίνων» δεν ήταν μόνο ο ένας βαθμός από το ΠΑΠ, αλλά και η ανέλπιστη απώλεια τριών βαθμών του Άρη, στο 2ο παιγνίδι της βραδιάς, από την Ομόνοια Λευκωσίας (1-2) στην έδρα του. Το μέλλον της Ανόρθωσης για Ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζει να είναι αβέβαιο με μόνη διέξοδο το κύπελλο.



***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***



Χωρίς νικητή και σκορ, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στους Αγίους Ανάργυρους ανάμεσα στην "Κυρία" και τον "Θρύλο", για την 1η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Αμμοχώστου να παραμένει «κολλημένη» στο… βυθό της βαθμολογίας του Α' γκρουπ.

Στο 28' είχαμε την αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού, του Κωνσταντίνοφ, κάτι που αποσυντόνισε την ομάδα με τις υποχρεωτικές εσωτερικές αλλαγές που έγιναν. Μπήκε ο Τσεμπάκ στη θέση του Σούσιτς, ο Σούσιτς μετακινήθηκε στη θέση του Πέτροβιτς και ο Σέρβος κάλυψε τη θέση του Βούλγαρου αμυντικού στα χαφ. Ως το φινάλε του πρώτου μέρους, η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο με την Ανόρθωση να είναι κυρίαρχη μεν αλλά φλύαρη στην επίθεση. Στο 45' ο Τσίκο έκανε σουτ μετά από ασταθή απόκρουση του Μπέλετς, και ανάγκασε ξανά σε δύσκολη επέμβαση τον Σλοβένο. Στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και κόρνερ.

Στην επανάληψη και μετά το δεκάλεπτο ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Η είσοδος των Εφραίμ, Σαρφό και Ντονγκαλά έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Ο Δώνης έχασε 2 ευκαιρίες, ο Γιώργος Εφραίμ άλλες 3 (οι 2 προ κενής εαστίας) και ο Ντάλσιο άλλες δύο, ενώ ο Τομανέ ζήτησε και ΔΕΝ πήρε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας... και κάπου εκεί ολοκληρώθηκαν και οι συγκινήσεις στο παιχνίδι.


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***












***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]