ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: Ανόρθωση 0-0 ΑΠΟΕΛ (1η αγωνιστική - Β' φάση) «Πήραν τον βαθμό και διατήρησαν το προβάδισμα στην βαθμολογία»


Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-0: Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τον βαθμό και διατήρησαν το προβάδισμα στην βαθμολογία έναντι του ΑΡΗ που αγωνίζεται στις 19:00 κόντρα στην Ομόνοια.


Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ κόλλησαν στο μηδέν στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", το οποίο "βόλεψε" τους γαλαζόκιτρινους που έβγαλαν την χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος χωρίς ήττα και παίρνοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Φυσικά αν θέλεις πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίζεις τέτοια παιγνίδια. Μένουν άλλοι εννέα τελικοί. 


Το παιχνίδι ήταν δυνατό με αρκετές μονομαχίες. Οι γαλαζοκίτρινοι που ήταν κακοί στο πρώτο μέρας, ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες καλές φάσεις για να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως καμία φάση δεν μπόρεσε να γίνει γκολ για τη νίκη και το για τρίποντο. Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε τους 60 βαθμούς και η Ανόρθωση είναι στους 48.




Μοιραίος ο Γιώργος Εφραίμ που μπορούσε να σκοράρει σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Ο Δώνης θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ όμως ήταν άτυχος στο σουτ που απόκρουσε στιγμιαία ο Αρμπολέδα. 

Αναγκαστική αλλαγή του Κωνσταντίνοφ λόγω τραυματισμού. 

Τραγικός ο "Αποελίστας" Βαρίστας που δεν έδωσε τα 2 πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Πέναλτι ζήτησε και η Ανόρθωση στις αρχές του αγώνα. 



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]