ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΕΚ, 23η αγωνιστική «Ισόπαλη η «ματσάρα» στο ΓΣΠ»

 


Ισόπαλη «ματσάρα» ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και άεκ. Σε ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με τέσσερα γκολ, ΑΠΟΕΛ και άεκ πήραν από έναν βαθμό, μετά το μεταξύ τους 2-2 στο ΓΣΠ, -για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου- να ολοκληρώνεται έχοντας τέσσερα γκολ (2-2). Οι εναλλαγές συναισθημάτων ήταν αρκετές, αφού και τις δύο φορές που οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν τελικά τους γαλαζοκίτρινους και στις δύο φορές. 


***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


To πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ να προηγείται νωρίς στο σκορ με τον Τβάλι στο 4ο λεπτό,  να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να χάνει μοναδικές ευκαιρίες, με ξεχωριστή αυτή του Βιγιαφάνεζ στο τετ α τετ με τον «Πίρι Πίρι το παπίρι».  



Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Σα Πίντο μπήκαν πιο δυνατά και στο 52ο λεπτό είχαν δοκάρι από το σουτ "κεραυνός" του Ντάλσιο. Ο Σκοπιανός της άεκ στο 78' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-1. Στο 84' ο Πέτροβιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τον ΑΠΟΕΛ με πισινό τακουνάτι, μετά από κόρνερ, με την ΚΟΠ να καταγράφει το το γκολ ως αυτογκόλ του MILICEVIC. Κι όμως το κακό δεν άργησε να γίνει με την ΑΕΚ να παίρνει τα ηνία για τη συνέχεια. Ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σάντσεζ (δώρο του ΒΑΡ) ενώ έψαξε το τρίτο γκολ όμως τελικά άλλο τέρμα δεν υπήρξε στο ματς.



ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: 

Στο χαμένο τετ α τετ του Μαρκίνιος, στο άστοχο δοκάρι του Ντάλσιο και στις αλλαγές του προπονητή που "γύμνωσε" την ομάδα αντί να την προστατέψει.

MVP: 

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε κάποιος που να ξεχώρισε πραγματικά, όμως αν υπήρχε ένας που ήταν λίγο ανώτερος από τους υπόλοιπους αυτός ήταν ο Κωσταντίνος. Ο Πέτροβιτς επίσης ήταν αρκετά ευκίνητος στο γρασίδι και ταυτόχρονα πέτυχε ένα γκολ, το οποίο δεν ήταν όμως αρκετό.  











***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]