ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: Προς τους δημοσιογράφους της «ηθικής»


 ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωση 9/2/2024


Η σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή και εντολοδέκτη του κούμα Αριστοτέλη Βρυωνίδη, έρχεται να επιβεβαιώσει  με τον πιο περίτρανο τρόπο τα όσα γράψαμε στην χθεσινή μας ανακοίνωση. Ο κύριος αυτός αποφάσισε να αποκλείσει το ΑΠΟΕΛ σε ένα ματς που δεν συνέβη το παραμικρό και για μια μόνο κροτίδα, η οποία τραυμάτισε τόσο θανάσιμα τον ποδοσφαιριστή παπαγεωργίου που μετά από λίγες μέρες έπαιξε κανονικά, ενώ παράλληλα αποφάσισε όπως επαναληφθεί ένας αγώνας στον οποίο υπήρξε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, τραυματισμός παιδιού, ενώ παράλληλα οι ρουκέτες που ρίχνονταν θύμιζαν τοπίο στη Λωρίδα της Γάζας.



Μετά από αυτό, οποιαδήποτε απόφαση του Εφετείου τη Δευτέρα πέραν της συνέχισης του αγώνα από το λεπτό που διεκόπη, θα αποτελεί μέγιστο σκάνδαλο και προκλητική υποτίμηση της νοημοσύνης κάθε Αποελίστα!


Προς τους δημοσιογράφους της «ηθικής»:

Μέχρι και σήμερα, το πρωτάθλημα του ΄14 το αποκαλείτε «πρωτάθλημα της τσάκρας», θέλοντας να υποβαθμίσετε ένα πρωτάθλημα που το ΑΠΟΕΛ το κέρδισε δίκαια και μάγκικα μέσα στο γήπεδο. Βέβαια ξεχάσατε πως εκείνες τις μέρες σκίζατε τα ιμάτια σας για επανάληψη του αγώνα, ασχέτως αν ο τότε ποδοσφαιριστής μας Κακά (τον διακωμωδούσατε τότε) έκανε 6 μήνες να παίξει! Τωρά ίντα χαπάρκα κύριοι;; ; Όλα καλά με τον παπαγεωργίου; Όλα καλά με τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ; ; Όλα καλά με την επανάληψη του άλλου αγώνα; Τελικά τα τρόπαια που πρέπει να κερδίζονται; Στο γήπεδο ή στις δικαστικές;


Α και μην μας πείτε για την εκ του ασφαλούς απόφαση του Εφετείου το 14΄, μετά που το κερδίσαμε στο γήπεδο.  Δε φτάνει που δεν φοράτε παντελόνια και ντροπιάζετε το λειτούργημα σας, γίνεστε ακόμα πιο γελοίοι στα μάτια της κοινής γνώμης.

Χαιρετίσματα από τα «καλομαθημένα του συστήματος».


Εκ φύσεως ανώτεροι,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]