ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μήνυμα R.SA PINTO στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ


Η ανάρτηση και το κάλεσμα του Ρικάρτο Σα Πίντο στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για το ματς με τον Άρη:

 «Οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, τώρα είναι η στιγμή σου – Ας το κάνουμε αξέχαστο».


Η ανάρτηση του Σα Πίντο


«Οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, τώρα είναι η στιγμή σου! Η διαδρομή μας στο Κύπελλο έληξε απρόσμενα και απίστευτα, λόγω πρόσφατης απόφασης που συνδέεται με περιστατικό εκτός γηπέδου. Αυτή η απόφαση μας έχει τεστάρει πραγματικά. Ωστόσο, το πνεύμα μας είναι πιο δυνατό από ποτέ.


Αυτή την Πέμπτη έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Αυτός ο αγώνας είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί, έχει να κάνει με την καρδιά μας, το πάθος μας και την ενότητά μας.



Καλούμε τον καθένα ξεχωριστά να γεμίσει το γήπεδο μας. Φέρτε την ενέργειά σας, τις φωνές σας και την υποστήριξη σας στην ομάδα μας. Ας κάνουμε το σπίτι μας φρούριο θορύβου και στήριξης, σπρώχνοντας τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη.


Αυτή είναι μια στιγμή για εμάς να σταθούμε ενωμένοι, να υποστηρίξουμε την ομάδα μας όσο ποτέ άλλοτε. Η παρουσία σας μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, η υποστήριξη σας μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες μας. Ας αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση μαζί και ας στοχεύσουμε στη νίκη.


Τα λέμε εκεί, ενωμένοι για τον ΑΠΟΕΛ. Ας κάνουμε αυτό το ματς αξέχαστο. Για τον ΑΠΟΕΛ, για την περηφάνια μας, για τη νίκη!


Μόνο ΑΠΟΕΛ!».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]