ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τρία τα νέα πρόστιμα του Βρυωνίδη στον ΑΠΟΕΛ - «Χάδια και φιλιά» στον Σπιλέφκσι


 *Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: στον  αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάσης, Α’ Ομίλου περιόδου 2023-2024 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/16.03.2024 (4η Αγωνιστική).


(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο. 


(β) για πυροδότηση στη κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί) κατά τη διάρκεια του αγώνα από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση των άρθρων και 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.      

Απόφαση: Πρόστιμο. 



(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου ΙΧ του άρθρου 12.5 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024 

Απόφαση: Πρόστιμο. 


4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑ ΠΙΝΤΟ - «Ποινές χάδι» στον Σπιλέφσκι, προπονητή του ΑΡΗ, από τον Βυρωνίδη της ΚΟΠ.


*Καταγγελία του Διαιτητή BRANCO GODINHO, LUIS MIGUEL κατά του SHPILEUSKI ALIAKSEI Προπονητή του ΑΡΗ Λεμεσού που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, έριξε το μπουκάλι στο έδαφος μέσω διαμαρτυρίας.  Περαιτέρω παραπέμπεται για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο. (Δεν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, και βρισκόταν στην είσοδο της φυσούνας και παρακολουθούσε τον αγώνα μέχρι την λήξη του) κατά παράβαση του άρθρου 4(α) και (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάσης, Α’ Ομίλου περιόδου 2023-2024 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΡΗΣ Λεμεσού /16.03.2024 (4η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]