ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0 ΑΠΟΕΛ (9η αγ. - Πλέϊοφς) «Να γυρίσουν σελίδα θέλουν στον ΑΠΟΕΛ και να ασχοληθούν με τον τελικό πρωταθλήματος»

 


Άμεση διόρθωση των λαθών και επιχείρηση ανασύνταξης στους «γαλαζοκίτρινους» ενόψει τελικού.


Το συντομότερο δυνατό να γυρίσουν σελίδα θέλουν στον ΑΠΟΕΛ και να ασχοληθούν με τον τελικό. Η ήττα από την Ομόνοια ήταν η τρίτη από τους πράσινους και η έβδομη συνολικά στο πρωτάθλημα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, κάνει άπαντες να πεισμώσουν περισσότερο για τον μεγάλο τελικό της φετινής χρονιάς.


Υπάρχουν διαφόρων ειδών ήττες. Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έχασε από την Ομόνοια επειδή δεν μπήκε το δοκάρι του Κβιλιτάϊα ή η ευκαιρία που ακολούθησε ή ακόμα η ευκαιρία του Εφραίμ που προηγήθηκε. Απλός δεν είχε την ουσία των προηγούμενων αγώνων με Άρη και Πάφο, δεν ήταν αποτελεσματικός, αν και δημιούργησε δύο-τρεις ευκαιρίες και είχε την κατοχή μπάλας με το μέρος του, δεν είχε τύχη ενώ είχε το μυαλό του περισσότερο στον επόμενο αγώνα παρά στον ψεσινό (28/4) καθώς κανείς δεν περίμενε απώλειες της ΑΕΚ από την Ανόρθωση. 


Ότι έγινε έγινε και ανήκει στο παρελθόν. Αυτή είναι η τακτική που εφαρμόζουν στον «Αρχάγγελο» και αυτήν ακολουθούν και τώρα. Η σωστή διαχείριση μιας ήττας από μια μεγάλη ομάδα είναι όλα τα λεφτά και ο ΑΠΟΕΛ καλείται τη δεδομένη στιγμή να αντιδράσει σωστά. Για την ώρα δεν πανικοβάλλεται κανένας. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνει αυστηρή αυτοκριτική απ’ όλους και η άμεση διόρθωση των λαθών που έγιναν. 


Η ήττα ήρθε σε ένα χρονικό σημείο, στο οποίο η ομάδα της Λευκωσίας είχε την καλύτερη ψυχολογία. Κάτι που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα. Η ήττα είχε και τα θετικά της, καθώς την ίδια στιγμή η Ανόρθωση ισοφάριζε την ΑΕΚ προς στο τέλος του αγώνα και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας επέστρεψε στον κάτοχο της.


Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι συνεργάτες του πρέπει να αποδείξουν, όπως και στους αγώνες με Πάφο και Άρη, ότι μπορούν να αντιδράσουν σωστά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και να φέρουν το τρόπαιο στον εξώστη και στην τροπαιοθήκη με τον αριθμό 29.


Μόνο δύο ήττες από τις εφτά, ήρθαν στο ΓΣΠ, σε εντός έδρας αγώνες, η μια από την Ομόνοια και η άλλη από την Ανόρθωση. Τώρα είναι η καλύτερη ώρα του κόσμου στο ΓΣΠ να δικαιώσει τη φήμη της καυτής έδρας. 



***ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***










***ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]