ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΡΗΣ, 8η αγωνιστική - Πλέϊοφς «Βρήκε τα γκολ που κλείδωσαν το τρίποντο»

 


O ΑΠΟΕΛ νίκησε τον ΑΡΗ και παρέμεινε μόνος στην κορυφή και στο κυνήγι του τίτλου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ανώτεροι από την «ελαφρά ταξιαρχία» του Άρη Λεμεσού και έφτασαν στη νίκη με 2-0 στο στάδιο «ΓΣΠ».

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στη μάχη του «ΓΣΠ», το σχήμα που νίκησε την Πάφο παρέμεινε σταθερό και αποτελεσματικό και οι «γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη επί του ΑΡΗ με 2-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off.

Με αυτό το «τρίποντο» οι γαλαζοκίτρινοι κράτησαν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου ενώ το σύνολο του Σπιλέφκσι έχασε πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της Ευρώπης.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, η οποία καρποφόρησε στο 8', από την κοντινή προβολή του Τσεμπάκ μετά την ασταθή απόκρουση του Βάνα Άλβες.

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να είναι καλύτερος, να βγάζει περισσότερη ενέργεια πάνω στο χορτάρι και να βρίσκει το δεύτερο γκολ που «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό την νίκη του. Στο 31′ ο Κβιλιτάία χόρεψε την Αρηανή άμυνα με υπέροχες τρίπλες και στο τετ α τετ με τον Βάνα Άλβερς, ο Γεωργιανός φορ έγραψε το 2-0.

Ο ΑΡΗΣ δεν φάνηκε στο γήπεδο, είχε κακές επιλογές και δεν απείλησε την εστία του Μπέλετς που πέρασε ένα ήσυχο βράδυ.
.
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να είναι καλύτερος, αστόχησε σε πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι δύο φορές, πρώτα με την εκτέλεση του Κβιλιτάϊα και στη συνέχεια με το ρίμπαουντ το Τσεμπάκ. 

















Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]