ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ 1-1 ΑΕΚ (10η - Β' αγωνιστική) «Μυθικός ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε το Πρωτάθλημα»


Κυρίαρχος στην ΚΥΠΡΟ ο ΑΠΟΕΛ - Πήρε το 29ο πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ. 


Μετά από 5 χρόνια, οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν τον 29ο τίτλο πρωταθλήματος στην Ιστορία τους και έκαναν το πρώτο βήμα για την Ευρώπη. 


Μετά από ένα άσχημο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος με την ΑΕΚ με σκορ 1-1 στον 36ο αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος, και κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο, ολοκληρώνοντας την εφετινή σεζόν ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθότι ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τους 5 τελευταίους μήνες χωρίς να την εγκαταλείψει σε καμία αγωνιστική, εν αντιθέση με την ΑΕΚ που ισοβάθμησε μεν με τον ΑΠΟΕΛ αλλά ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ανέβηκε στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.



Ο Μαρκίνιος «ακύρωσε» το γκολ της ΑΕΚ και «υπέγραψε» τη μεγάλη ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ, απέναντι σε μια ΑΕΚ που «προηγήθηκε» μεν νωρίς στο σκορ μόλις στο 4', αλλά με γκολ δώρο του Νορβηγού βαρίστα, που ακύρωσε το όφσαϊντ που έδωσε ο συμπατριώτης του βοηθός διαιτητής.


Η ΑΕΚ το πάλεψε ως το τέλος για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν είχε σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια ενώ ο ΑΠΟΕΛ αρκέστηκε στην υπεράσπιση του ισόπαλου αποτελέσματος που του έδινε τον τίτλο, όπερ και εγένετο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]