ΠΑΝΣΥΦΙ: «Η προχθεσινή επιτυχία ήταν απλά η…επανεκίνηση!»


Ανακοίνωση πρωταθλητών 14/5/2024 - Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ !


 Η επιστροφή του Αυτοκράτορα στον θρόνο του έγινε πραγματικότητα! Συνέβηκε το «μοιραίον» που τόσο περιμέναμε, ωθώντας χιλιάδες άρρωστους Αποελίστες να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν με τη ψυχή τους! Παράλληλα, από χθες οι ψυχολόγοι άρχισαν να αυξάνουν κατακόρυφα τα έσοδα τους από τα μαζικά ραντεβού των πονεμένων…


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..


 Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο με επιτυχίες που προκαλούν δέος σε όλους τους αντιπάλους. Οι επιτυχίες ψήλωσαν δικαιολογημένα τον πήχη στα ύψη, με αποτέλεσμα ο Αποελίστας να μην συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέραν της πρωτιάς και τους ευρωπαικούς ομίλους! Η 2η – 3η  θέση και η σίγουρη έξοδος στην Ευρώπη για όλους τους αντιπάλους μας θεωρείται στόχος χρονιάς, ενώ για εμάς θεωρείται παταγώδης αποτυχία! Το πόσο μεγάλοι είμαστε εμείς και το πόσο μικροί οι αντίπαλοι μας φάνηκε ακόμη περισσότερο τα τελευταία 2-3 χρόνια, όταν πανηγύριζαν έξαλλα που ερχόμασταν 2οι, ανεξαρτήτως αν η ομάδα τους τερμάτιζε πεμπτοέκτη καταιδρωμένη.. 


 Φέτος όμως τα πράγματα έμελλε να ήταν διαφορετικά. Η φετινή μας ομάδα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν, παίζοντας μάλιστα και κυριαρχικό ποδόσφαιρο σε πολλά παιχνίδια, πνίγοντας τους αντίπαλους! Κόντρα σε όλους και όλα, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, έφερε το ΑΠΟΕΛ εκεί που γεννήθηκε για να είναι… Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε πρώτα τους παικταράδες μας για το πρωτάθλημα, για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν, που έκλεισαν στόματα… Συγχαρητήρια επίσης στο προπονητικό επιτελείο και στη διοίκηση που έφεραν εις πέρας την αποστολή που υποσχέθηκαν πως θα φέρουν εις πέρας!


 Είναι πραγματικότητα ότι τα τελευταία χρόνια περάσαμε δύσκολα. Ο αντιαποελίστικος συρφετός ενώθηκε πολεμώντας μας με όλες του τις δυνάμεις με απώτερο σκοπό να μας κόψουν το πρωτάθλημα, κάτι που πίστευαν θα έφερνε την καταστροφή μας…Ο πόλεμος που ζήσαμε πρωτόγνωρος σε όλα τα επίπεδα, άνευ κάθε προηγουμένου! Ένα όμως δεν υπολόγισαν…Ένα δεν μπόρεσαν να νικήσουν και να καταβάλουν..Τη δύναμη και τη συσπείρωση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ! Πράγματι, αυτό που συμβαίνει από την ημέρα που πάρθηκε η απόφαση για την επιστροφή μας στα γήπεδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από συγκινητικό. Είναι κάτι ανυπέρβλητο! Ενώ χάναμε πρωταθλήματα, χάναμε προκρίσεις σε ευρωπαικούς ομίλους,  με αρκετά εσωτερικά προβλήματα να μας ταλανίζουν, ο «ιδιότροπος» κόσμος του ΑΠΟΕΛ απέδειξε πόσο παθολογικά λατρεύει αυτά τα πέντε γράμματα σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κάνοντας έδρα του κάθε γήπεδο της Κύπρου με ατμόσφαιρες πρωτόγνωρες για τα κυπριακά δεδομένα. Στέκοντας ασπίδα, δίπλα από την ομάδα επιστρατεύοντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να την προστατέψει! Κάνοντας πράξη εκείνα τα προφητικά λόγια του Νίκου Καρύδη: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαν μια καλαμιά που σαν έλθει η καταιγίδα μπορεί να λυγίσει για μία στιγμή και γέρνει προσωρινά, αλλά γρήγορα ξαναορθώνεται και στέκει περήφανο, γιατί τις ρίζες της ποτίζει συνεχώς η αγάπη των οπαδών του.Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαν Λερναία Ύδρα και σαν Ιδέα μαζί, που ποτέ δεν πεθαίνει”.


 Όσοι πολεμάτε τα πέντε γράμματα λοιπόν , χωνέψτε το επιτέλους! Είμαστε το μοναδικό «κατεστημένο» που δεν θα ξεριζώσετε ποτέ !  Η ιστορική μοίρα του ΑΠΟΕΛ είναι να πρωταγωνιστεί, να λάμπει και να οδηγεί τα πεπρωμένα της ελληνικής νεολαίας του τόπου μας..


Η προχθεσινή επιτυχία ήταν απλά η…επανεκίνηση !


ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !

Εκ φύσεως ανώτεροι,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]