LIVE: ΑΠΟΕΛ 1-1 ΑΕΚ, 10η αγωνιστική - Β' φάση - #36. «Πέντε χρονιά μακριά από τον τίτλο... ήταν πολλά»


ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής 2023/2024 


Οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν ένα πολύ γρήγορο προβάδισμα στον «τελικό» του ΓΣΠ απέναντι στην ομάδα μας. Το σύνολο του Μπεν Σιμόν έκανε το 1-0 στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπρούνο Γκάμα έβγαλε μια μπαλιά στην περιοχή, ο Φαράζ από θέση όφσαϊντ μπήκε στην πορεία της μπάλας και νίκησε τον Μπέλετς με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Άμεση ήταν η απάντηση των παικτών του Σα Πίντο. Μακρινή σέντρα του Σαρφό στην αντίπαλη περιοχή, το κατέβασμα της μακρινής μπαλιάς, εκμεταλλεύτηκε ο Μαρκίνιος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 9΄.

Η ΑΕΚ Λάρνακας κρατούσε με ψυχραιμία την μπάλα στα πόδια της χωρίς ουσία στην τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν με πρωταγωνίστρια και πάλι την ΑΕΚ χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και ο ΑΠΟΕΛ την περίμενε στο δικό του «μισό». 

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας 1-1: Ο Θρυλικός ΑΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιρικός αυτοκράτορας της Κύπρου, επέστρεψε στον θρόνο του μετά από πέντε χρόνια!

Φανταστική ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ, ωστόσο, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα των 17 χιλιάδων φίλων των Γαλαζοκίτρινων και έπαιξαν με δύναμη και πάθος, συστατικά όμως που δεν ήταν αρκετά να του δώσουν τον τίτλο. 


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ, Μαρκίνιος (77' Δώνης), Ντάλσιο, Κβιλιτάια (82' Κρέσπο), Σαρφό (77' Βιγιαφάνιες), Ντογκαλά (89' Τομανέ).


ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Ντιούνκου, Λέδες, Πονς (61' Λόπες), Μπρούνο Γκάμα (66' Κλαρισμάριο), Φαράζ (66' Γκιουρσκό), Τόνγκια (77' Ντίμερς), Σολ (77' Τρισκόφσκι). 




LIVE: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ, 10η αγωνιστική - Β' φάση - #36. 


ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας - ΑΕΚ Λάρνακας, 10η αγωνιστική - Β’ Φάση, Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΚΟΠ / Cyta, Α’ όμιλο, Σάββατο, 11.05.2024 - 19:00, Στάδιο ΓΣΠ, Cablenet sports one HD. 


LIVE: KLICK - LIVE ON X (formally twitter)



19:00 LIVE από το στάδιο «ΓΣΠ». 


(44ο επίσημο φετινό παιγνίδι για την ομάδα μας, το 36ο για το πρωτάθλημα).

Η Βόρεια κερκίδα (των φιλοξενουμένων) είναι ανοικτή για λίστα 50 ατόμων της Διοίκησης της ΑΕΚ Λάρνακας.

Απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες.


18:40 Στον αγωνιστικό χώρο του "ΓΣΠ" οι δύο ομάδες, για το καθιερωμένο ζέσταμα.

18:55 Είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου "ΓΣΠ" για την σημερινή τελευταία  αναμέτρηση και τον πολύ μεγάλο τελικό όπου ο νικητής στέφεται πρωταθλητής της φετινής περιόδου.


- Ο ΑΠΟΕΛ ευνοείται και σε περίπτωση ισοπαλία. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ βολεύεται και με την ισοπαλία, σαφώς μεν είναι υπέρ του, όμως εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο απώλειας του τίτλου, αν δεν κυνηγήσει την νίκη.


Ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο του APOELGROUP στον X (πρώην-TWITTER) για την εξέλιξη και το σκορ του μεγάλου ΤΕΛΙΚΟΥ.


ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:


ΑΠΟΕΛ:


ΑΕΚ Λάρνακας:


LIVE on X: #APOvAEK


19:00 Έναρξη του αγώνα.


https://twitter.com/hashtag/APOvAEK?src=hashtag_click&f=live


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]