ΑΠΟΕΛ: Η ομιλία του Πρόδρομου Πετρίδη στη Γ.Σ. της εταιρείας


ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, Πρόεδρος ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ:

«Η σεζόν που μας πέρασε ήταν η πιο δύσκολη που έχουμε διανύσει ως διοικητικό συμβούλιο και οφείλω να ομολογήσω ότι μέσα μου ευχόμουν ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι ακόμα πιο δύσκολο. Σήμερα έχω να αναφέρω σε όλους πως σε αυτά τα 11,5 συναπτά έτη ως πρόεδρος σε αυτή τη δεύτερη μου θητεία, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι τόσο μεγάλο καράβι και κάθε φορά όση εμπειρία και να κουβαλάς, ο κόπος που χρειάζεται για να μπορέσεις να το κρατήσεις σε ήρεμα νερά είναι τεράστιος.


Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε εμένα προσωπικά θα με σημαδέψει για πάντα, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οι δυσκολίες και τα εμπόδια που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως διοίκηση ήταν πρωτόγνωρα και πολλές φορές αμετάκλητα κυρίως τα οικονομικά εμπόδια που όπως όλοι γνωρίζουμε οδηγούν σε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η φετινή χρονιά ήταν μια καθημερινή μάχη με το χρόνο έτσι ώστε να παραμείνουμε συνεπείς. Ταυτόχρονα να μην μπούμε ποτέ στην διαδικασία του αποπροσανατολισμού της ομάδας από το αγωνιστικό κομμάτι. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί μετά από 5 χρόνια είμαστε ξανά πρωταθλητές.
Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα η επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Άλλαξε το κυπριακό ποδόσφαιρο και ο ανταγωνισμός που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Αυτό που κατάφερε η ομάδα δεν είναι απλά ένα από τα 29 πρωταθλήματα αλλά ταυτόχρονα μια δήλωση ότι σε αυτή την αλλαγή παραμένει ακόμα η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Μεγάλη ομάδα δεν μας κάνει μόνο η αγωνιστική επιτυχία αλλά ο κόσμος της.


Περνάμε στην οικονομική απεικόνιση του ημερολογιακού έτους 2023. Είναι καταρχάς δεδομένο ότι σε κάθε χρονιά που δεν εξασφαλίζεις συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο το ότι αναπόφευκτα θα υπάρξει έλλειμα στον προϋπολογισμό. Υπενθυμίζω ότι φέτος ήταν η 4η συνεχόμενη χρονιά. Όμως, αυτό που έχει επιτευχθεί με πάρα πολύ κόπο είναι η μείωση αυτού του ελλείματος σε 4.8 εκατομμύρια από τα 7 που ήταν το έλλειμα το 2022. Αυτή η μείωση αποδεικνύει και μέρος πράξης στην περσινή μας δέσμευση ότι πλέον μπαίνουμε σε μία πορεία πλήρους ορθολογισμού και πιο συντηρητικής διαχείρισης.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΣ ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]