Αποχαιρετιστήριο γράμμα από Σκιαθίτη

 Ένα γράμμα και ένα πρωτάθλημα για να με θυμάστε..


    Αγαπητέ πρόεδρε και αρχηγέ των Ελλήνων πατριωτών Αποελιστών της μαρτυρικής και όμορφης Κύπρου μας κύριε  Πετρίδη, 


Με τιμή και περηφάνια υπηρέτησα τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο @apoelfcofficial από τον Ιούνιο του 2021. Σήμερα παίρνω την απόφαση να επιστρέψω στην οικογένεια μου και να περιμένω τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την παραμονή μου στην Λευκωσία. Θέλω να σε ευχαριστήσω από καρδιάς για την υποδοχή, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξες αυτά τα 3 χρόνια ώστε να χτίσουμε με αξιοπιστία και ασφάλεια την στρατηγική στους τερματοφύλακες της ομάδας μας και όχι μόνο .                 

                                              


Κανένα αποτέλεσμα δεν θα ήταν δυνατόν αν δεν είχα την αμέριστη συμπαράσταση και τον αλληλοσεβασμό των προπονητών που συνεργάστηκα κυρίων @savvaspoursaitides , Αυγουστή, Milojevic και @ricardomsapinto και των προπονητικών ομάδων τους όπως και ολόκληρου του προσωπικού στον Αρχάγγελο, προπονητικού-υποστήριξης-διοικητικού με μια ειδική μνεία στον μοναδικό Γιώργο Σαββίδη .



Και βέβαια οι ήρωες μου, οι άνθρωποι που ήταν η οικογένεια μου και θα μου λείψουν, και όλων των τερματοφυλάκων και ποδοσφαιριστών που δουλέψαμε μαζί @vidbelec_official , @andreas_christodoulou22 , @stefanos__78 , @tolis_tsiliggiris75 , @simonescuffet , @neophytos93  και @uzoho30 . Ένα τεράστιο ευχαριστώ όπως την αγκαλια που είχα κάθε φορά για όλους σας .


Στον υπέροχο και μοναδικό κόσμο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας δεν θα πω αντίο. Είμαι ένας από σας αδέρφια !


AΠΟΕΛ μας σε ξαναφέραμε στο θρόνο σου και εύχομαι μαζί με την επιστροφή στους ευρωπαϊκούς ομίλους όπου ανήκουμε, να έρθει και το 3ο αστέρι .


#monoapoel #apoel #apoelultras


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]