Ο Ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 για τα νεότερα στην ομάδα

 


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.


ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Δεν είμαστε με το στυλό στο χέρι για επιθετικό» (σχόλιο για συμβόλαιο Μάγιερ)


Για τη μεταγραφή Μάγιερ: 

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετή υπομονή γιατί αυτές οι δυο τελευταίες περιπτώσεις, σε σχέση με το σχεδιασμό που έχουμε, γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολες. Είναι δύσκολες γιατί στοχεύουμε σε κάποιους παίκτες που θεωρούμε πως είναι επιλογές ενδεκάδες. Παίκτες που έχουν πολλές προτάσεις στα χεριά τους.Παρουσιάσαμε στον ποδοσφαιριστή τη δική μας προοπτική και τους στόχος μας. Ο ίδιος θεώρησε ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του γιατί του δίνει κάποια κίνητρα που δεν είχε στην προηγούμενη του ομάδα. Δεν ξέρω από πότε έχει να έρθει στην Κύπρο παίκτης που έπαιξε στην Εθνική Γερμανίας. Ένας ποδοσφαιριστής που σαφώς μπορεί να αλλάξει τη διάσταση ενός αγώνα».


Αν θεωρείται οικονομική υπέρβαση: 

«Είναι ένα συμβόλαιο σχετικό με τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή. Έρχεται από το Ελβετικό πρωτάθλημα και όχι από Γερμάνια η Αγγλία. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε η τεράστια υπέρβαση. Είναι ένα καλό συμβόλαιο που ανταποκρίνεται στην ποιότητα του ποδοσφαιριστή».


Για τον επιθετικό: 

«Κάναμε υπομονή αρκετές μέρες και κάνουμε ακόμη για τη θέση του επιθετικού. Το μεταγραφικό παζάρι μεταβάλλεται με τη μέρα. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα καλό όνομα στο εξωτερικό, κρατάνε την επιλογή του ΑΠΟΕΛ και με αυτό τον τρόπο ήρθαμε σε συμφωνία με τον Μάιερ».


Πότε θα ενσωματωθεί με την ομάδα ο Μάγιερ:

 «Ο ποδοσφαιριστής είναι στη Γερμάνια, σήμερα θα χρησιμοποίησει τη μέρα για τα δικά του προσωπικά διαδικαστικά και αναμένουμε το πράσινο φως για να κλείσουμε το εισιτήριο να πάει στη Σερβία. Αν καταφέρουμε να πάει το Σάββατο καλώς, αλλιώς θα δούμε τι θα κάνουμε με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο».


Για τον Ελ Αραμπί: 

«Με τον Ελ Αραμπι είπαμε ότι είμαστε κοντά εδώ και τρεις βδομάδες. Ακόμη όμως δεν έχουμε οποιαδήποτε κατάληξη. Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στις επιλογές παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν ξέρω ποιον θα κλείσουμε. Δεν είμαστε με το στυλό στο χέρι για υπογραφές. Μπορεί να είναι ποδοσφαιριστής που έχει ακουστεί, μπορεί και όχι. Θα κάνουμε υπομονή ακόμη δυο μέρες και μετά θα πράξουμε αναλόγως. Από Δευτέρας μπαίνουμε σε αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».


Αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα: 

«Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες από τη δική μας πλευρά για το επόμενο τριήμερο, όμως δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Κάναμε αρκετή υπομονή, δεν θα το χαλάσουμε τώρα. Δεν μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα».


Αν θα αποκτηθεί στόπερ: 

«Η πρώτη φάση είναι η συμπλήρωση των θέσεων που αφορούν τη λίστα Α. Προσθέσαμε και παίκτες στη λίστα Α. Ο προπονητής ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα δώσει τα συμπεράσματα του. Ήδη το ρόστερ αυτή τη στιγμή αποτελείται από 32 ποδοσφαιριστές, 33 ο Μάιερ και 34 με τον επιθετικό. Θα πρέπει να αποφορτιστεί κάπως το ρόστερ. Θα δούμε ποια παιδιά θα δοθούν δανεικοί. Τα δεδομένα μας αυτή τη στιγμή είναι να συμπληρώσουμε το ρόστερ με έναν επιθετικό».


Για Μπέλετς και Ντβάλι:

 «11 του μήνα θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους».


Για Ντογκαλά και Δώνη: 

«Ο Δώνης όπως ανακοινώσαμε είχε ενα κτύπημα στη μύτη, πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν τρεις μέρες που δεν έπρεπε να κάνει κάποια άσκηση. Μετά μπήκε σε μέρος της προπόνησης, θα αγωνίζεται είτε στις προπονήσεις, είτε αν κριθεί από τον προπονητή με προστατευτική μάσκα για τουλάχιστον ένα μήνα. Είχε κάποιες μικροενοχλήσεις ο Ντογκαλά και αποφασίστηκε να μην πιεστεί. Από χθες μπήκε σε ένα άλλο πρόγραμμα συμμετέχοντας με την υπόλοιπη ομάδα, ίσως παίξει στο επόμενο φιλικό».


Για Τσεμπάκ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο φιλικό: 

«Είχε δεχθεί ένα κτύπημα στο φιλικό. Θα δούμε σήμερα την κατάσταση του, δεν έχω ακόμη τη διάγνωση».


Για τη μετακίνηση οπαδών: 

«Η θέση μας είναι το 10% της μετακίνησης των οπαδών. Ο Υπουργός αυτό που εισηγείται είναι να παραμείνουμε στους 50 φίλαθλους μέχρι να πάνε τα νομοσχέδια στη Βουλή και να ψηφίσουν. Ως ΑΠΟΕΛ θεωρούμε πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει κανονικά με το 10%».


Για το γηπεδικό: 

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο, σε σχέση με επίσημη μορφή. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ είμαστε σε μια θέση που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις αποφάσεις της οικογένειας του Ντίνου Ιορδάνου».


ΗΧΗΤΙΚΟ:Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]