Διαιτητής ο Σκωτσέζος John Beaton [ΑΠΟΕΛ-NK Celje]
Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της NK Celje θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2025, στις 22:00, στο Στάδιο ΓΣΠ. Η διαιτητική ομάδα για τον αγώνα αυτό έχει ως εξής:
- Διαιτητής: John Beaton (Σκωτία)
- Α' Βοηθός Διαιτητής: Daniel McFarlane (Σκωτία)
- Β' Βοηθός Διαιτητής: David McGeachie (Σκωτία)
- 4ος Διαιτητής: Calum Scott (Σκωτία)
- VAR: Andrew Dallas (Σκωτία)
- AVAR: Kevin Clancy (Σκωτία)
- Παρατηρητής Διαιτησίας UEFA: Gylfi Þór Orrason (Ισλανδία)
- Κομισάριος UEFA: Alexandr Keplin (Καζακστάν)
Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2024-2025. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω διαδικτύου ή από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εισιτηρίων στο 77771926, Επιλογή 1, ή μέσω email στο tickets@apoelfc.com.cy.
Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η κατοχή Κάρτας Φιλάθλου. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να εξασφαλίσουν την Κάρτα Φιλάθλου εκ των προτέρων για αποφυγή ταλαιπωρίας.
Τέλος, οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 20:30. Συνιστάται στους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.
Post A Comment
No comments :