Τώρα είναι η ώρα της στήριξης – Όχι της κριτικής

 


🔵 Ο ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα, αλλά ποτέ μόνος – Στήριξη, σταθερότητα και η επόμενη μέρα


Ο ΑΠΟΕΛ περνά άλλη μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία του. Με το βάρος της ιστορίας στους ώμους, με τη φανέλα που δεν επιτρέπει αδιαφορία και την απαίτηση του κόσμου για επιστροφή στην κορυφή, η διοίκηση Πετρίδη συνεχίζει – παρά τις δυσκολίες – να κρατά όρθιο το σωματείο.


Απέναντι στα οικονομικά εμπόδια, τη μουρμούρα και τις απαιτήσεις, η σημερινή ηγεσία όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά συνεχίζει να ψάχνει λύσεις – εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.



💼 Οι επενδυτές και η πραγματικότητα

Πολλά ακούγονται για «επενδυτές». Ορισμένοι δήλωσαν ενδιαφέρον, κάποιοι παρουσίασαν σχέδιο "διαχείρισης" άνευ ουσιαστικής συνεισφοράς. Η αλήθεια είναι πως η πόρτα παραμένει ανοικτή – και καλά κάνει. Όποιος θέλει και μπορεί, ας το αποδείξει. Η διοίκηση έχει ήδη ξεκαθαρίσει: "Όποιος έρθει με σοβαρή πρόταση, θα εξεταστεί."

Το να αγαπάς τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι τίτλος τιμής, είναι ευθύνη. Δεν αρκούν οι δηλώσεις και τα post. Θέλει δουλειά, χρόνο, πόρους και, πάνω απ’ όλα, καθαρή πρόθεση. Μέχρι στιγμής, η παρούσα διοίκηση είναι αυτή που κρατάει την ομάδα ζωντανή σε όλα τα επίπεδα.


📊 Η διοικητική σταθερότητα είναι αδιαπραγμάτευτη

Μπορεί κάποιοι να ξεχνούν, αλλά τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επιβιώσει μέσα σε ένα περιβάλλον όπου οι περισσότερες κυπριακές ομάδες γονάτισαν και δυο μικρές έγιναν γίγαντες διαφεντεύοντας τα πάντα. 


Ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν είναι απλά ένας παράγοντας. Είναι ο άνθρωπος που έζησε τον ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Κριτική; Ναι. Απαραίτητη. Αλλά όταν έρχεται η ώρα της πράξης, εκεί μετριούνται οι πραγματικοί υποστηρικτές. Όχι στα λόγια, στα έργα.


🟡 Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενότητα

 – όχι διχόνοια

Το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο: ο ΑΠΟΕΛ δεν σώζεται με διχασμό, ούτε με πυροτεχνήματα. Χρειάζεται πίστη, υπομονή και στήριξη από όλους – εντός και εκτός διοίκησης. Ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχουν την πολυτέλεια να γκρεμίζουν για να χτίσουν απ’ την αρχή. Οικοδομούν πάνω στην εμπειρία, στις δομές και στη συνέχεια. Και αυτός είναι ο λόγος που η σημερινή διοίκηση πρέπει να στηριχθεί.

Το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο. Όχι επειδή θα έρθει κάποιος «μεσσίας», αλλά γιατί όλοι μαζί μπορούμε – αν αφήσουμε στην άκρη εγωισμούς, δεύτερες σκέψεις και προχειρότητες.


🔚 Τελική ευθεία με πίστη και συνέπεια

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει πολλές φορές πως όταν όλα μοιάζουν χαμένα, αυτός ξέρει να επιστρέφει. Τώρα είναι άλλη μία τέτοια στιγμή. Ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση, όλοι μαζί. Στο ίδιο πλοίο. Δεν χρειάζεται άλλη εσωστρέφεια. Χρειάζεται πίστη, υπομονή και πράξεις.


Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χαθεί. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]