ΑΠΟΕΛ: 9 διαφορετικοί σκόρερ, μία… φονική μηχανή - Τα «κανόνια» του ΘΡΥΛΟΥ


 Με 14 τέρματα σε 6 αγώνες, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει μια από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις του πρωταθλήματος. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν βασίζονται σε έναν μόνο παίκτη, αλλά σε ένα εντυπωσιακό σύνολο που σκοράρει από κάθε γραμμή, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους αντιπάλους: ο ΘΡΥΛΟΣ χτυπά παντού και από όλους.


Τα «κανόνια» του ΘΡΥΛΟΥ: 14 γκολ, δεύτερη καλύτερη επίθεση!

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε με… φουλ τις μηχανές στη φετινή σεζόν, με τους επιθετικούς και τους μέσους να μοιράζονται με εντυπωσιακό τρόπο το σκοράρισμα. Με 14 τέρματα σε 6 αγώνες, ο ΘΡΥΛΟΣ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από την Ομόνοια που μετρά 15.



Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν στηρίζονται σε έναν μόνο παίκτη, αλλά σε πολλαπλές επιθετικές λύσεις, δείχνοντας τη μεγάλη επιθετική τους ποικιλία.


⚽ Οι 9 σκόρερ του ΑΠΟΕΛ

  • Πιέρος Σώτηριου – 3 γκολ
    Ο Κύπριος διεθνής φορ συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση, ανοίγοντας συχνά τον δρόμο για τις νίκες.

  • Mario Corbu – 2 γκολ
    Με ταχύτητα και αποφασιστικότητα, προσφέρει λύσεις από τα άκρα.

  • Stefan Drazic – 2 γκολ
    Δημιουργικός και ουσιαστικός, δίνει πνοή στην επίθεση και σκόραρε σε κρίσιμες στιγμές, όταν μπήκε ως αλλαγή με την Αραδίππου. Ο μόνος με νταμπλ γκολ.

  • Gabriel Maioli – 2 γκολ
    Ο Βραζιλιάνος αποδεικνύει ότι είναι παίκτης-κλειδί με εκτελεστική δεινότητα. Φαίνεται να του πηγαίνει καλύτερα το παιγνίδι όταν μπαίνει ως αλλαγή.

  • Dalcio – 1 γκολ
    Πάντα ενεργός, σαν να μην έφυγε ποτέ, άνοιξε και αυτός λογαριασμό στο πρωτάθλημα.

  • Diego Rosa – 1 γκολ
    Από τον άξονα, ο νεοφερμένος Βραζιλιάνος προσθέτει επιθετική ισορροπία και κίνδυνο.

  • Mathias Tomas – 1 γκολ
    Εμφανίζεται εκεί που πρέπει, την κατάλληλη στιγμή, με μεγάλη δημιουργικότητα στο παιγνίδι του.

  • Meurer – 1 γκολ
    Πολύτιμη συνεισφορά από την μεσοαμυντική γραμμή, με γκολ που δίνει ώθηση.

  • Κωνσταντίνος Λαίφης – 1 γκολ
    Ο Άρχηγός και έμπειρος αμυντικός δείχνει πως εκτός από σιγουριά στα μετόπισθεν, φέρνει και γκολ μπροστά.


👉 Σύνολο: 14 γκολ, από 9 διαφορετικούς παίκτες.

Αυτό δείχνει μια ομαδική επιθετική λειτουργία που κάνει τον ΑΠΟΕΛ απρόβλεπτο και επικίνδυνο για κάθε άμυνα.


Με τη φόρα που έχει πάρει, ο ΘΡΥΛΟΣ δείχνει έτοιμος όχι απλώς να παραμείνει στη δεύτερη θέση των επιθέσεων… αλλά να φτάσει και στην κορυφή. 💪💛💙


#APOEL #ΘΡΥΛΟΣ #14Goals #TopAttack #BlueAndYellow #ΜαζίΜπροστά


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]

FUTSAL

[FUTSAL][twocolumns]