Τέλος εποχής στον ΑΠΟΕΛ ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους – Σεβασμός και ευγνωμοσύνη
Όταν ένας κύκλος κλείνει μετά από 14 χρόνια προσφοράς, δεν χωρούν τυπικότητες. Χωρά μόνο σεβασμός και ευγνωμοσύνη.
Ο Ευθύμιος Αγαθοκλέους δεν υπήρξε απλώς ένας Γενικός Διευθυντής στην ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ. Υπήρξε ένας άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις, κράτησε ισορροπίες σε δύσκολες εποχές και υπηρέτησε τον οργανισμό με ήθος που σπανίζει στο ποδόσφαιρο.
Με επαγγελματισμό, καθαρό λόγο και αθόρυβη δουλειά, στάθηκε για πάνω από μια δεκαετία στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαιρικού τμήματος, δίνοντας σταθερότητα, δομή και κατεύθυνση σε ένα οικοδόμημα που μεγαλώνει συνεχώς, κουβαλώντας το βάρος και τις απαιτήσεις ενός συλλόγου με την ιστορία και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.
Σήμερα, με την αποχώρησή του, ο σύλλογος γυρίζει σελίδα – αλλά δεν ξεχνά.
Εκ μέρους του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού και ολόκληρης της οικογένειας του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αφοσίωση, την προσφορά και την πίστη στο όραμα του συλλόγου.
Η παρακαταθήκη του θα παραμείνει, όπως και ο σεβασμός μας στο πρόσωπό του.
Ευχόμαστε στον Ευθύμιο κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά του βήματα, γνωρίζοντας πως όπου κι αν βρεθεί, θα συνεχίσει να ξεχωρίζει – όπως ακριβώς έκανε και στον ΑΠΟΕΛ. 💛
Ευχαριστίες προς Ευθύμιο Αγαθοκλέους
Αποχωρεί από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει για την αποχώρηση του Ευθύμιου Αγαθοκλέους από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, μετά από 14 χρόνια αδιάκοπης και αφοσιωμένης προσφοράς. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, υπηρέτησε τον οργανισμό του ΑΠΟΕΛ με απόλυτο επαγγελματισμό, ακεραιότητα και συνέπεια.
Εκ μέρους του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού της εταιρείας και όλου του οικοδομήματος του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για το έργο και τη δέσμευσή του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά του βήματα.



Post A Comment
No comments :