Τέλος στο εμπάργκο: Ελεύθερο ξανά το ΑΠΟΕΛ για μεταγραφές 🔵🟡
ΤΕΛΟΣ το εμπάργκο στο ΑΠΟΕΛ – Ανοίγει ο δρόμος των μεταγραφών - Αέρας ελευθερίας... από Μεχρί!
Οριστικά στο παρελθόν ανήκει το μεταγραφικό εμπάργκο του ΑΠΟΕΛ, όπως επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. Η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» κατάφερε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια και να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες, κλείνοντας και τις πέντε υποθέσεις που κρατούσαν «δεμένα» τα χέρια της ομάδας.
Το τελευταίο εμπόδιο αφορούσε την υπόθεση του Σαΐντ Μεχρί, με την οποία υπήρχαν σοβαρές δυσκολίες στην επικοινωνία με το Ιράν. Ωστόσο, μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού του Ιρανού ποδοσφαιριστή, ολοκληρώθηκε και τυπικά η πληρωμή, με αποτέλεσμα να αρθούν όλοι οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί στο ΑΠΟΕΛ.
Με την εξέλιξη αυτή, οι «γαλαζοκίτρινοι» αποκτούν πλέον κανονικά δικαίωμα εγγραφών και μπορούν να προχωρήσουν σε ενίσχυση έως και με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ήδη, η αρχή έγινε με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση του Μίλος Ντέγκενεκ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Κύπρο και προπονείται κανονικά στον Αρχάγγελο.
Ο Αυστραλός διεθνής δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όμως πλέον τίθεται άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ, εφόσον το αποφασίσει ο Πάμπλο Γκαρσία.
Παράλληλα, η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, επιλογή που φέρει την έγκριση του Ουρουγουανού τεχνικού, με στόχο την περαιτέρω αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συνέχειας της σεζόν.
Με λίγα λόγια, το ΑΠΟΕΛ γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω του τα διοικητικά και οικονομικά εμπόδια και μπαίνει πλέον σε φάση ουσιαστικής αγωνιστικής ανασύνταξης.



Post A Comment
No comments :