Πρόταση εκατομμυρίου για Κόρμπου - Οι Ούγγροι ανεβάζουν την προσφορά - Ζητά περισσότερα ο ΑΠΟΕΛ
🔵 Πρόταση της Φερεντσβάρος για Κόρμπου – Σε σκληρές διαπραγματεύσεις με το ΑΠΟΕΛ
Σε έντονες διαπραγματεύσεις για την πώληση του Μάριους Κόρμπου βρίσκεται εδώ και περίπου 24 ώρες το ΑΠΟΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.apoelgroup.com, το ενδιαφέρον προέρχεται από την ουγγρική Φερεντσβάρος, μια ομάδα με σημαντική οικονομική επιφάνεια και ξεκάθαρη πρόθεση να εντάξει άμεσα τον Ρουμάνο ακραίο επιθετικό στο ρόστερ της.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» απέρριψαν την πρώτη προσέγγιση, η οποία δεν ξεπερνούσε το 1.000.000 ευρώ, θεωρώντας το ποσό χαμηλό για την αξία του ποδοσφαιριστή. Οι Ούγγροι, ωστόσο, επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση, προσθέτοντας και μπόνους επίτευξης στόχων, δείχνοντας πως θέλουν σοβαρά να προχωρήσουν τη μεταγραφή.
Στο ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Κόρμπου έχει πέρασμα και όνομα στην Ουγγαρία, αφού την τετραετία 2020-2024 αγωνίστηκε στην Ακαδημία Πούσκας, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που η Φερεντσβάρος κινήθηκε δυναμικά για την απόκτησή του.
Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί επίσημη γραπτή πρόταση, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και σοβαρό, με τους Ούγγρους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν κι άλλο το ποσό για να πείσουν τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.
Η διοίκηση και ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης των δεδομένων και δεν αποκλείεται να τεθεί σοβαρά θέμα πώλησης του ποδοσφαιριστή, αν οι οικονομικοί όροι κριθούν ικανοποιητικοί.
Σε κάθε περίπτωση, η έκβαση της υπόθεσης Κόρμπου θα επηρεάσει άμεσα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει ήδη έντονη ανάγκη για ενίσχυση στα επιθετικά άκρα.
Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες.



Post A Comment
No comments :