Τετ α τετ Βάτερμαν - Μπέλετς και Πιέρου στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ


Ο Μπόι Βάτερμαν ξανά κοντά στο ΑΠΟΕΛ – Συνάντηση με τον Πιέρο στην Ολλανδία


Ο Μπόι Βάτερμαν μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν ξεχνά ποτέ την ομάδα με την οποία έζησε σπουδαίες στιγμές. Με αφορμή την παρουσία των «γαλαζοκιτρίνων» στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ο παλαίμαχος Ολλανδός τερματοφύλακας επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας και είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνώριμους.





Το καλωσόρισμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, με τον ΑΠΟΕΛ να δημοσιεύει και το χαρακτηριστικό μήνυμα:


"Hi 👋 @boywaterman Nice to see you again 🧤🧤⚽️"


Ξεχωριστή ήταν και η συνάντησή του με τον Πιέρο Σωτηρίου και τον Βιτ Μπέλετς. Οι τρεις τους συνυπήρξαν στον ΑΠΟΕΛ, πανηγύρισαν επιτυχίες και δημιούργησαν ισχυρούς δεσμούς, με αποτέλεσμα να έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν όμορφες στιγμές από την κοινή τους πορεία στα γαλαζοκίτρινα.


Η παρουσία του Βάτερμαν στο προπονητικό κέντρο προκάλεσε χαμόγελα και έντονη συγκίνηση, αποδεικνύοντας πως οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν στον ΑΠΟΕΛ παραμένουν ισχυροί, ακόμη και χρόνια μετά την αποχώρησή του.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]