Μεταγραφική «βόμβα» από Ιταλία - Έμπειρο «δεκάρι» από τη Serie A συνδέεται με τον ΑΠΟΕΛ
Συνδέουν τον Αντονίν Μπαράκ με τον ΑΠΟΕΛ – Στο προσκήνιο ο Τσέχος μεσοεπιθετικός - Antonín Barák, Czech footballer.
Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία φέρνει τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει την περίπτωση του Αντονίν Μπαράκ, ενός ποδοσφαιριστή με πλούσιες εμπειρίες από τη Serie A και το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttomercatoweb, οι γαλαζοκίτρινοι συγκαταλέγονται στις ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του 31χρονου Τσέχου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκει στη Φιορεντίνα. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται επίσης και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση προς τον ιταλικό σύλλογο.
Antonin Barak of Czechia
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα αναμένονται επαφές ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες, τη Φιορεντίνα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας. Οι «βιόλα» δεν υπολογίζουν τον Μπαράκ ως βασικό κομμάτι του ρόστερ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Ο διεθνής Τσέχος αριθμεί 44 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, έχοντας όμως την ευχέρεια να καλύψει και τον ρόλο του κεντρικού χαφ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία και καλή αντίληψη του παιχνιδιού, στοιχεία που ταιριάζουν στο προφίλ που αναζητά ο Νίκος Παπαδόπουλος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Πρίμπραμ, Βλάσιμ, Σλάβια Πράγας, Ουντινέζε, Λέτσε, Ελλάς Βερόνα και Φιορεντίνα, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν φόρεσε ως δανεικός τις φανέλες της Κασίμπασα και της Σαμπντόρια.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ωστόσο το όνομα του Αντονίν Μπαράκ προστίθεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που συνδέονται με τους γαλαζοκίτρινους στη θερινή μεταγραφική περίοδο.
2013–2015 Příbram
2014–2015 → Vlašim (loan)
2016–2017 Slavia Prague
2017–2021 Udinese
2020 → Lecce (loan)
2020–2021 → Hellas Verona (loan)
2021–2023 Hellas Verona
2022–2023 → Fiorentina (loan)
2023– Fiorentina
2024–2025 → Kasımpaşa (loan)
2025– → Sampdoria (loan)




Post A Comment
No comments :