«Θα είμαι για πάντα ένας από εσάς» – Το συγκινητικό αντίο του Κούτσακου στον ΑΠΟΕΛ μετά από 16 χρόνια

 


Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τον ΑΠΟΕΛ ο ποδοσφαιριστής που συνέδεσε 16 χρόνια από τη ζωή και την ποδοσφαιρική του διαδρομή με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Με λόγια γεμάτα συναίσθημα, ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του, αλλά κυρίως τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως θα παραμείνει για πάντα «ένας από εσάς».



Σήμερα είναι μια από τις πιο δύσκολες αλλά και πιο σημαντικές μέρες μέχρι τώρα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Μετά από 16 χρόνια, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που μεγάλωσα, αγάπησα και υποστηρίζω από μικρό παιδί.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για μένα. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου και της παιδικής μου ηλικίας. Εδώ ανδρώθηκα, έμαθα τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα, να αγωνίζεσαι για το σήμα και να δίνεις τα πάντα για τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους ανθρώπους της ομάδας και όσους με βοήθησαν και με στήριξαν σε κάθε βήμα της διαδρομής μου στον ΑΠΟΕΛ. Πάνω απ’ όλα, όμως θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξε σε αυτές τις δύσκολες χρονιές που περνά η ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει όλους της τους στόχους και να επιστρέψει στις ένδοξες της εποχές.

Σας ευχαριστώ για όλα. Θα είμαι για πάντα ένας από εσάς. 💙💛


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]