ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η αστυνομία για τον αγώνα στο «Τσίρειο»


Διευθετήσεις ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ – Σάββατο 7/5/2016 και ώρα 19:00 – Τσίρειο Στάδιο - 06/05/2016
Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 7/5/2016 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30 και καλούνται οι οπαδοί να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και στους οπαδούς της φιλοξενούμενης το βόρειο μέρος της ανατολικής κερκίδας. Για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξει μόνο η είσοδος 4.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα υπάρξει μόνο προπώληση.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατά την αφιξοαναχώρηση τους να χρησιμοποιήσουν την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και να σταθμεύουν στην δυτική πλευρά του σταδίου. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο και από τον κόμβο Αγ. Φυλάξεως να κατευθύνονται νότια στην οδό Αγ. Φυλάξεως και δεξιά στην οδό Στέλιου Κυριακίδη.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων που είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Είσοδο αρ.1 και του ΑΠΟΕΛ στην είσοδο 4.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

SPONSORED
PROMOTED

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]