ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Κάνει.. τον Κινέζο»


Πρόταση από ομάδα της Κίνας έχει στα χέρια του ο Σέρβος Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ Τόζα Σάμπουριτς, ταυτόχρονα όμως πρόταση για ανανέωση έχει στα χέρια του και από την ομάδα μας και την Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Τι θα πράξει ο Σέρβος; 
Θα την κάνει για Κίνα μεριά ή θα κάνει τον Κινέζο και θα κρατήσει το πόστο του στον Αρχάγγελο;

Ο Πετεβίνος δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα, μετά από σχετική ερώτηση που του υποβλήθηκε «Δεν είναι δική μας δουλειά αν ο Σάμπουριτς εξετάζει άλλες προτάσεις... Εμείς κάναμε την πρόταση μας και περιμένουμε την απάντηση του»

Εμείς σας υπενθυμίζουμε..
- Να μην ξεχνάμε πως σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου  και μεσούσης της κρίσης με τον Γεωργιανό κόουτς, είχε προταθεί στον Σέρβο να αναλάβει την ομάδα από τη θέση του προπονητή. Ο Σέρβος όμως αρνήθηκε και τις δυο φορές βάζοντας την φιλία του με τον Κετσπάγια πάνω από την ομάδα, λέγοντας πως «δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με τον Τιμούρ».

Αν η Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δεν έμπαινε καν στην διαδικασία για πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρβου, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα λείψει από κανέναν στον Αρχάγγελο, ιδιαίτερα τώρα που έπαψε πια να υπάρχει ο κύριος λόγος παρουσίας του εκεί που ήταν αυτός του Ειρηνευτή μεταξύ των "αντιμαχομένων παρατάξεων", χωρίς να είναι υπερβολικό αυτό που λέμε.

SPONSORED
PROMOTED

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]