ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η θέση του Παν.Συ.Φι για την ομαλή λειτουργία των τριών τμημάτων του Σωματείου



Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ - Ανακοίνωση (25.11.2016)

Δυστυχώς οι εμφανίσεις των υπόλοιπων τμημάτων του ΑΠΟΕΛ δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε στον βαθμό που θα έπρεπε την ιστορική πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας στην επόμενη φάση του Europa League.

Τα τελευταία χρόνια έγινε μεγάλος αγώνας για την ομαλή λειτουργία και την συμμετοχή σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα τμήματα.

Φέτος δυστυχώς βλέπουμε την υποβάθμιση και των τριών τμημάτων μας με αποτελέσματα τις τελευταίες εξευτελιστικές ήττες και απώλειες βαθμών στα πρωταθλήματα. Δυστυχώς η αποχή μας ήταν αναγκαστική λόγω και τις ταυτοποίησης των αγώνων, μια γραμμή που τηρείται σε όλα τα αθλήματα ανεξάρτητα.

Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι τα η συμπλήρωση 90 χρόνων για το ένδοξο σωματείο μας πρέπει να γιορταστεί με τρόπαια και διακρίσεις.

Επίσης δεν θεωρούμε το οικονομικό κομμάτι ως δικαιολογία αφού το ΑΠΟΕΛ είναι ένα τεράστιο σωματείο και το οικονομικό είμαστε σίγουροι μπορεί να ξεπεραστεί με σωστή διαχείριση.

Επειδή επίσης δεν είμαστε καθόλου μηδενιστές θα θέλαμε να συγχαρούμε την καλαθοσφαιρική μας ομάδα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του FIBA Europe cup και να ευχηθούμε μια εξίσου καλή πορεία με τίτλους στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ λοιπόν δηλώνουμε έτοιμοι να επεμβούμε δυναμικά και να πάρουμε στους ώμους μας τα τμήματα και να τα οδηγήσουμε εκεί που πρέπει. Η επιστροφή μας στα κλειστά θα είναι δυναμική. Καλούμε τον κόσμο μας λοιπόν να στηρίξει της προσεχείς ενέργειες μας με την παρουσία του.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]