ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Θέλει τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ, να πλησιάσει στις πιο ψηλές θέσεις | ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ (17:00 Λευκόθεο)


ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Σάββατο 26/11/2016 - 17:00 – Live Streaming)

Ο πρώτος χρονικά αγώνας της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο «Λευκόθεο» ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στις 17:00, και θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα μας στο www.apoelgroup.com σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Η ΕΝΠ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς έχοντας πετύχει τρεις νίκες και μία ήττα (όσους έχουν και οι ΑΕΚ και Κεραυνός που είναι στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα) και αποτελεί μέχρι στιγμής την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ μετράει δύο νίκες και δύο ήττες και βρίσκεται στους 6 βαθμούς και στην 4η θέση. Η ομάδα μας θέλει την νίκη για να φτάσει στην βαθμολογία την Ένωση και να πλησιάσει στις πιο ψηλές θέσεις. Ο αγώνας αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

- Ισχύουν οι κάρτες SUPER Season Ticket
- Γενική Είσοδος 5 ευρώ

🏀 Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών στο σημερινό παιχνίδι με την ΕΝΠ στο Λευκόθεο (17:00) θα είναι ελεύθερη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


PRE-POST
Να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με νίκη

Να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών με νίκη στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με την Ένωση στο Λευκόθεο (17:00).

Η μεγάλη κούραση από το ταξίδι στην Λευκορωσία μετριάστηκε από την χαρά της πρόκρισης στους «24» του FIBA Europe Cup. Οι καλαθοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία είδαν τη σκληρή δουλειά τριών περίπου μηνών να επιβραβεύετε με τον καλύτερο τρόπο, γεγονός που δίνει ψυχολογία και δυναμική για τη δύσκολη συνέχεια.

Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της. Ο Γρηγόρης Παντούρης είναι έτοιμος και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Η είσοδος καθορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]