ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Lorenzo Ebecilio: «ΝΑΙ! Πιστεύω στην πρόκριση»


«Κάναμε καλό παιγνίδι σήμερα(χθες).. μπορούσαμε και περισσότερα τέρματα» δήλωσε ικανοποιημένος ο 26χρονος Ολλανδός μέσος του ΑΠΟΕΛ Λορέντζο ΕΜΠΕΣΙΛΙΟ, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του ΑΠΟΕΛ με 2-1 κόντρα στο δίδυμο Τσούκκας / Φανιέρος FC.

Lorenzo Ebecilio:
«Αρχίσαμε πολύ καλά το παιγνίδι με το πρώτο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να το αυξήσουμε σε 2-0 ή 3-0. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο και ήταν.. αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο.

Είναι ωραίο όταν παίζεις καλά και κερδίζει η ομάδα. Πιστεύω ότι είμαι σε καλή φόρμα στα τελευταία παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.. με καλή απόδοση. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Τόττεναμ.

Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Τόττεναμ, σίγουρα όχι.

Την Τετάρτη κερδίσαμε 4-0 και είδαμε ότι σήμερα μόλις που καταφέραμε να κερδίσουμε.
Σίγουρα την Τετάρτη δεν θα είναι εύκολο άσχετα με ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν. Ίσως να μην παίξουν με την βασική εντεκάδα όμως έχουν πολλούς παίκτες με ποιότητα και μπορούν να αντικαταστήσουν όσους δεν παίξουν.

Πιστεύω στην πρόκριση. Πάντα πρέπει να το πιστεύουμε. Αν δεν το πιστεύουμε καλύτερα να μείνουμε στην Λευκωσία. Θα πάμε να δώσουμε το καλύτερο και πιστεύω ότι θα περάσουμε στο Europa League.

Θα έρθει πολύς κόσμος, έχω κάποιους φίλους που θα ταξιδέψουν από την Λευκωσία. Τους εύχομαι να έχουν ένα καλό ταξίδι και ελπίζω να δούνε ένα φοβερό ματς και μετά το τέλος του αγώνα όλοι μαζί να απολαύσουμε τη νίκη και τη πρόκριση».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]