ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ιβάν που το πας? Ώρα να πας?




Πού πάμε? Που το πας κύριε Ιβάν?
Μήπως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου?
Μήπως ο κύκλος έκλεισε? Μήπως χάθηκε το κίνητρο  Η Φρεσκάδα? Η Θέληση? Το πάθος?
Ίσως να σε απασχολήσει ακόμα και η "παραίτηση"?
Μπορεί να λες ότι η σημερινή ήττα δεν είναι το τέλος, αλλά τα νούμερα, οι δικαστικές και τα παρασκήνια άλλα δείχνουν. Το τρένο του πρωταθλήματος έφυγε Ιβάν, και μας άφησες στο 4ο βαγόνι.
Κύριε Ιβάν και ΣΙΑ, το Αποέλ δεν σας χρωστά τίποτα... Εσείς όλοι χρωστάτε στο ΑΠΟΕΛ.
Κύριε Ιβάν, βάλε εγγύηση το υπόλοιπο του μισθού σου.. αφού ακόμα πιστεύεις σ'αυτή τη ομάδα, και θες κι εμάς να την πιστέψουμε, ότι θα καταφέρεις να πάρεις τον τίτλο, έτσι στο τέλος κάτι να έχουμε να χάσουμε όλοι μας, αν δεν έρθει ο τίτλος.
Ο φετινός προϋπολογισμός είναι πολύ πιο ψηλότερος με χειρότερους παίκτες από τον περσινό που είχαμε τους καλύτερους παίκτες κι ο οποίοι είχαν κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά. (9+ πέρσι 12+ φέτος)
Κύριοι Αντωνίου και Ιβάν, τα καλά 20λεπτα να τ' αφήσετε γι αλλού, σταματήστε να παίζεται με την νοημοσύνη μας, δεν είμαστε αρνιά και ούτε χόχοι, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, και γνώση έχει και κρίση και άποψη και αντικειμενικότητα.

Σε προκαλώ κύριε Ιβάν, να ελευθερώσεις τον Ζουέλλα και αν βρεθεί Κυπριακή ομάδα να τον εντάξει στο ρόστερ της? έστω και αμισθί? Εγώ θα κόψω το Twitter (Twiter is my middle name)
Μπράβο στην ανόρθωση. Το ήθελε, το πήρε, άξια και καθαρά. Ο Ιβάν είναι ακόμα στα αστέρια. Έμεινε στη Μαδρίτη και στο Ζερλάν, Ξέχασε να γυρίσει.
Αδιαφορώ για τις δηλώσεις και τις δικαιολογίες σου κύριε Ιβάν. Ένα μόνο θέλω να ξέρω. Γιατί ΟΛΗ τη βδομάδα δεν προετοίμασες σωστά την ομάδα?
Κύριε Ιβάν, μερικές μέτριες νίκες και κάποιες 5άρες επί ανύπαρκτων αντιπάλων, καθώς και το κοκκαλούδιν του Ατόρνο, ετζιοίμησαν το πρόβλημα. Από το καλοκαίρι δεν τραβάμε.
Κύριε Ιβάν, κέντρο διερχομένων κατάντησες το ΓΣΠ, σταθμό για πικ-νικ για τον κάθε "διαβαθμισμένο", Φέτος μας άφησες πίσω για να μαζεύουμε τα σκουπίδια τους.
Κύριοι της Διοίκησης ΑΠΟΕΛ. Η Σούμα να γίνει ως στο τέλος του χρόνου το αργότερο, κι ΟΧΙ στο τέλος της σεζόν, τότε θα είναι αργά. Ιβάν σε παραζάλισαν τα πολλά εκατομμύρια φαίνεται.
Κύριοι της Διοίκησης, θέλουμε οικονομική διαφάνεια, δεν μας πείθετε με τον εκ των έσω διορισμό του Οικονομικού διευθυντή.
Θέλουμε 12+ εκατομμύρια προϋπολογισμό για να είμαστε -4 βαθμούς πίσω? και με τους χειρότερους παίκτες της τελευταίας 5ετίας?
Δεν φταίει, καμία ΚΟΠ, και ούτε η διαιτησία. Ούτε η quality της παράγκας. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.
Ιβάν την ομάδα μοντέλο την έκανες μπουρδέλο.
Πως θα με πείσεις τώρα κύριε Ιβάν να συνεχίσω να περιβάλλω την ομάδα με εμπιστοσύνη?
Πως τα κατάφερες κύριε Ιβάν ξεροτζιέφαλε? Από τα άστρα να με κλείσεις μες τ' αρμάρι, άλλοι είχαν αυτό το προνόμιο, τώρα κι εγώ? Γιατί? Πως προετοίμασες την ομάδα όλη τη βδομάδα?
Δώσε και κανένα ρεπό στους ποδοσφαιριστές σου παραπάνω, μην ξεχάσεις, κατακουράστηκαν.
Είσαι ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος ξεροτζιέφαλε Ιβάν.. Τι κάμνεις στον Αρχάγγελο όλη τη βδομάδα? Μετράς ακόμα τ' άστρα? Ο Εβραίος σου πήρε τη ταυτότητα.
ΠΩΣ το είπες κύριε Ιβάν ξεροτζιέφαλε? Τίποτα δεν κρίνεται από αυτό το παιγνίδι? Τρέχα -βούρα- να τους φτάσεις τώρα... είμαστε 4 βαθμούς πίσω.
Ιβάν, ο Εβραίος σου πήρε την ταυτότητα από το Α' ... δεν την ήθελες πίσω...
ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, αλλά στη φάση του γκολ... προλαβαίναμε ακόμα και καφέ να τους σερβίρουμε, ο Ζουέλλα περίμενε τον Αντωνίου κι ο Αντωνίου τον Ζουέλλα. Ο Μπάρτο περίμενε και τους δυο.
Το φάντασμα του Μποαβεντούρα, έχει στοιχειώσει την αριστερή πλευρά εφέτος ... σε όλα τα φετινά γκολ της αριστερής πλευράς που δεχτήκαμε.
Αν δεν βγείτε στο σεργιάνι να βρείτε ΠΑΙΚΤΕΣ θα βγούμε εμείς στους δρόμους, και δεν θέλετε να βρεθείτε απέναντι στον κόσμο μας.
Έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, έχουμε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Κύριε Ιβάν, τι μανία αυτοκαταστροφής σε έχει κυριεύσει?
Ιβάν: "Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα" έτσι είναι κύριε Ιβάν, ήσουνα αδιάβαστος και απροετοίμαστος. ΦΤΑΙΣ.
Δεν μας ευχαριστεί καθόλου που τα "λέμε" στην ομάδα αλλά είναι καιρός κάποιοι να ξυπνήσουν από το λήθαργο που βρίσκονται και να κατέβουν επιτέλους από τα αστέρια. Ο Μπάτσος της Μπακού δεν σας χάραξε φαίνεται.
Πουλήσατε τα αστέρια μας [Αίλτον-Τρίσκο] κι άλλους τους διώξατε (Μπόα-Ζόρζε) και δεν μπορέσατε να τους αντικαταστήσετε ούτε στο 50% και μας υποσχεθήκατε ότι θα την κάνετε καλύτερη από πέρσι..... και ξαφνικά ξυπνήσαμε με -4 βαθμούς πίσω τους.
Για εμάς τα αστέρια τέλειωσαν στην Μαδρίτη, εσείς ακόμα καβαλάτε το καλάμι.
Δεν μπορώ να δεχτώ πως "Τίποτα δεν τελείωσε" κι ότι "δεν είναι καθόλου αργά" διότι βλέπω μακρυά, δεν είμαι κοντόφθαλμος, κι αυτό που βλέπω δεν μ' αρέσει.
Κύριε Ιβάν, από τα 3 ντέρμπι πήρες μόνο 1 βαθμό και είπες ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι. Για ποια ντέρμπι μιλούσε το Σέρβικο σου πείσμα? Τι άλλο πρέπει να γίνει ακόμα?
Πληγώθηκε η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ όλων των ΑΠΟΕΛιστών κύριε Ιβάν, ελπίζω να το έχεις καταλάβει... Διόρθωσε το λάθος σου πριν να είναι πια πολύ αργά.
Ο κόσμος δεν πληρώνει εισιτήριο για ένα 20λεπτο μόνο, οι μισοί σχεδόν στις κερκίδες είναι άνεργοι, κι όμως είμαι σίγουρος πως για ακόμα μια φορά έκαναν την υπέρβαση τους και πλήρωσαν για την ομάδα κι ήταν όλοι εκεί, όσοι μπορούσαν φυσικά, η κρίση στον Αρχάγγελο φαίνεται δεν σας άγγιξε καθόλου.

Τα κενά μας παραμένουν τα ίδια και χειρότερα, από το παιγνίδι με την Νέφτσι φαινόντουσαν.
Που να χτυπήσω το κεφάλι μου? Σε ποιο ερμάρι να κρυφτώ?
Ο Σολάρι τι κάνει? Συνεχίζει το δούλεμα.
Εμείς κύριοι δεν είμαστε κορόιδο κανενός.
ΙΒΑΝ ανάλαβε την ευθύνη σου και κάνε το σωστό!
Φέις μπουκ γκρουπ "ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΕΛ"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]