ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Απορρίπτει και τη νέα πρόταση για Στέφανο Ναπολεόνι η ΠΑΕ;


Κάπως μπερδεμένη η κατάσταση ή το παίζει δύσκολος ο Ατρόμητος; Η Αθηναϊκή ΠΑΕ λέει ότι απέρριψε και τη νέα πρόταση αφού εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά, ο ΑΠΟΕΛ όμως λέει ότι περιμένει απάντηση. Προβλέπεται μακρά η νύχτα... 

Ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε δύο προτάσεις στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Ιταλού Στέφανο Ναπολεόνι, τις οποίες η Αθηναϊκή ομάδα απέρριψε.

Πρόταση για την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι έκανε προ ημερών στον Ατρόμητο Αθηνών ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η πρόταση που κατέθεσε ήταν πολύ μακριά από τα χρήματα που ζητούν οι Περιστεριώτες.

Ο Γεωργιανός κόουτς του «Θρύλου» κ. Τιμούρ Κετσπάγια που θέλει διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον Ιταλό επιθετικό, ζήτησε από την Πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη να κάνει και νέα, βελτιωμένη πρόταση, η οποία όμως και αυτή δεν είχε καμία τύχη, αφού οι Περιστεριώτες θέλουν τα διπλάσια.

Για την περίπτωση του Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε το πρωί στον ραδιοσταθμό του Σούπερ Σπορτ ΦΜ ο Ε.Τ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πετεβείνος:

« - Είναι ο  μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίο επέδειξε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ, μετά την μετακίνηση του Γιώργου Μερκή.
- Γνωρίζαμε ότι είχε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το 2017 και γι’ αυτό και καταθέσαμε πρόταση για την απόκτηση του, αλλά απορρίφθηκε.
- Στη συνέχεια μας έγινε αντιπρόταση από τη Αθηναϊκή ΠΑΕ, για ένα μεγάλο ποσό και εμείς καταθέσαμε ξανά 2η πρόταση.
- Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε τις εξελίξεις.
- Είναι θέμα του Ατρόμητου.»


SPONSORED:
Finbarr's Cyprus | Pub · Social club · Food & Restaurant - TEL: 22 376625 | LIVEchat Sponsor


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]