ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα εύκολα δύσκολα, σ' ένα δίλεπτο | Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από την πρόκριση


- ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ το δίλεπτο 74' - 76' όπου η Σαλαμίνα πέτυχε δυο γκολ μέσα διάστημα δυο λεπτών, τότε θα κάναμε λόγο για ήσυχο απόγευμα, με εύκολη πρόκριση, όμως η Σαλαμίνα σκόραρε εις διπλούν, κάτι που ανησύχησε τον Τιμούρ, για να παραδεχθεί ότι " ανησυχήσαμε λίγο στο τέλος με τα δύο γκολ της Σαλαμίνας, αφού πιστεύαμε ότι στο 3-0 ήταν τελειωμένο".

- ΟΙ ΔΥΟ Αργεντίνοι σταρ του ΑΠΟΕΛ, Cavenaghi και de Vincenti είχαν πολύ καλή συνεργασία, ενώ σκόραραν κι από ένα όμορφο γκολ ο καθένας τους, όμως το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε με άψογο πλασέ και με εναλλαγή της μπάλας από το αριστερό στο δεξί πόδι, ο Βινίσιους μετά την μαγική πισινή κεφαλιά (ασίστ) του Ντε Βινσέντι στον Βραζιλιάνο Χαφ.

- ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ του Αρχηγού Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη μετά από 2 μήνες, ενώ είχαμε και τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά, από τον Σεπτέμβρη, για τον Νικόλα Ιωάννου. Ο Στίλιτς είχε συμμετοχή στα γκολ, ενώ ο Πάρντο ξεχώρισε για ακόμη ένα παιγνίδι, παρά τα 2 γκολ που δέχθηκε, το ένα από το σημείο του πέναλτι και το άλλο από αδράνεια της αμυντικής γραμμής.

Όλες οι φωτογραφίες στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ προκαλεί, για ακόμη μια φορά, ο χειρισμός του θέματος του Πολωνού επιθετικού Mateusz Piatkowski, του 2ου πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας, που αγνοείται παντελώς από τις επιλογές Τιμούρ, αλλά παρουσιάζεται ανελλιπώς στο μισθολόγιο κάθε μήνα. Δώστε ένα τέλος κύριοι σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, αφού δεν κάνει να φύγει, αλλιώς δικαιολογήστε την παρουσία του στην ομάδα.

Με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Urko Pardo, Mario Sergio, Carlao, Γιώργος Μερκής, Zhivko Milanov, Nuno Morais , Vinicius, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (c), Semir Stilic, Tomas De Vincenti, Fernando Cavenaghi.

Αλλαγές: (46' Inaki Astis), (57' Νικόλας Iωάννου) (74' Vander Vieira)

Σκόρερ: Fernando Cavenaghi 1-0, Tomas De Vincenti 2-0, Vinicius 3-0.

Κίτρινες Κάρτες: Γιώργος Μερκής


Όλες οι φωτογραφίες στο Quick photo gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Photo Gallery by QuickGallery.com

Το Φωτογραφικό πανόραμα στο AG DOWNLOAD

Το βίντεο του αγώνα στο AG VIDEO GALLERY

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα στο AG LIVEchat

Είπαν μετά το τέλος του αγώνα, ΔΗΛΩΣΕΙΣ


SPONSORED:

Fanous Lebanese Restaurant | TEL: 22666663 | LIVEchat Sponsor
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]