ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Οι 16 συν Ένας.. κανονιέρηδες του ΑΠΟΕΛ


Τα κανόνια του «ΘΡΥΛΟΥ».

Δεκαέξι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, συν ο Ζάρκοβιτς της Νέας Σαλαμίνας με αυτογκόλ, πέτυχαν τα 78 τέρματα της ομάδας μας μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ απομένουν άλλοι 7 αγώνες μέχρι τη λήξη του φετινού ποδοσφαιρικού μαραθωνίου.

Ο Καβενάγκι πέτυχε 19 τέρματα αγωνιζόμενος σε 18 αγώνες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και σκοράροντας στους 13 εξ αυτών. Οχτώ φορές σκόραρε από το σημείο του πέναλτι (είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που μετρά 8 στα 8 εύστοχα πέναλτι για την ομάδα μας), πέτυχε το ένα από τα τρία χατ-τρικ του πρωταθλήματος ενώ έχει και τέσσερα ντάμπλ γκολ.

Το δεύτερο κανόνι της ομάδας μας, ο άλλος Αργεντίνος μάγος, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, σκόραρε δεκατέσσερα τέρματα σε 11 αγώνες από τους συνολικά 23 που αγωνίστηκε, τα 3 με νταμπλ γκολ.

Στην 3 θέση ο Γιώργος Εφραίμ που πέτυχε 11 τέρματα σε 21 αγώνες σκοράροντας στους 9 από αυτούς, τα 5 στις τελευταίες 40 μέρες μετά από μια μακρά περίοδο αφλογιστίας που κρατούσε από τον περασμένο Οκτώβρη και την εννιάρα πάνω στην Σαλαμίνα.

Πιο κάτω ακολουθεί ο νεαρός στράϊκερ της ομάδας μας Πιέρος Σωτηρίου με 7 τέρματα σε 19 αγώνες, σκοράροντας σε 6 από αυτούς, το ένα με νταμπλ γκολ, με σωρεία χαμένων ευκαιριών αλλά και κόντρα στα αντίπαλα δοκάρια που στάθηκαν κι αυτά εμπόδιο στην πορεία του Πιέρου προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι 16+1 Σκόρερ του ΑΠΟΕΛ:

19 Fernando Cavenaghi
14 Tomas De Vincenti
11 Γιώργος Εφραίμ
7 Πιέρος Σωτηρίου
6 Vander Vieira
5 Vinicius
3 Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
2 Nuno Morais
2 Semir Stilic
2 Luis Leal
1 Mateusz Piatkowski
1 Κωστάκης Αρτυματάς
1 Amorin
1 Γιάννης Γιαννιώτας
1 Στάθης Αλωνεύτης
1 CARLAO
1 αυτογκόλ ο Zarkovic της Σαλαμίνας.

ΚΛΙΚ για όλα τα στατιστικά του ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]