ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για εξάδα στο Βόλεϊ


Λευκόθεο στάδιο: ΑΠΟΕΛ – Καποδίστριας Εθνικός Λ. 3-0 (25-15,25-13,25-18)

Οι ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα αναπτερώθηκαν την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Η ομάδα του Μίμη Παμπακά παίζοντας για πρώτη φορά στο «Λευκόθεο» στην τελική φάση, κέρδισε τον ουραγό Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών με 3-0 σετ και έκανε 16 τους βαθμούς της. Αντίθετα, η ομάδα του Εθνικού που έπαιξε χωρίς τον αποχωρούντα Ανδρέα Τοφή δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα και έχασε φυσιολογικά.

1ο σετ 25-15: Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Μίμη Παμπακά, στο πρώτο σετ ήταν ανώτεροι κερδίζοντας με 25-15. Το σετ δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού το ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα δυνατά του σημεία (π.χ. Γεωργίου) απέναντι στον Καποδίστρια Εθνικό Λατσιών που προσπάθησε να χαλάσει το παιχνίδι των γηπεδούχων χωρίς αποτέλεσμα. Μοιραία, το 1-0 για τους γηπεδούχους ήλθε μάλλον εύκολα.
2ο σετ 25-13: Χωρίς αλλαγή σκηνικού συνεχίστηκε το δεύτερο σετ. Το ΑΠΟΕΛ ήταν σαφώς καλύτερο και έκανε ίσως την πειστικότερη του εμφάνιση στην τελική φάση. Οι παίκτες του Μίμη Παμπακά κέρδισαν με 25-13 και έκαναν το 2-0. Οι «κυανοκίτρινοι» των Λατσιών δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα και έμειναν πίσω στο σκορ με δυο σετ.
3ο σετ 25-18: Στο τρίτο σετ το ΑΠΟΕΛ χαλάρωσε κάπως, αφού έγιναν αλλαγές από τον κόουτς Παμπακά, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα των Λατσιών να φανεί στο γήπεδο και να πάρει περισσότερους πόντους. Τελικά, το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 25-18 και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Μ.Παμπακάς): Χάσικος, Χαλλουμής, Πέτρου, Αβερκίου, Γεωργίου, Χ’’Παύλου. Λίμπερο: Παντελή. Αλλαγές: Κυπριανού, Φαρχάν.

Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών: Χ’’Αθανασίου, Νικηφόρου, Βραχίμης, Χαριδήμου, Μάτσας, Κουλέντης. Λίμπερο: Κοντογιάννης. Αλλαγές: Γερασίμου.

- Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα 4 του Απρίλη,  ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο τη Νέα Σαλαμίνα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]