ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Μην τρελαίνεστε με την δήλωση Γιαν-Γιαν


Μην τρελαίνεστε με την δήλωση Γιαννιώτα «Το καλοκαίρι επιστρέφω (στον ΟΣΦΠ) δεν υπάρχει κάτι άλλο» αφού όπως δήλωσε στο εκφραστικό όργανο του γαύρου «Στόχος μου να παίξω στον Ολυμπιακό, θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω»

Τι ποιο φυσιολογικό;

Δεν πρέπει να μας εκπλήττει η δήλωση του Γιάννη, η οποία είναι απόλυτα φυσιολογική, οποιαδήποτε άλλη δήλωση του Γιαν-Γιαν θα ήταν εκτός πραγματικότητας.

Ο ερχομός του Γιάννη στον ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με το καθεστώς του δανεικού για 6 μήνες, ήταν υπέρβαση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έβλεπε και βλέπει (και θέλει) το μέλλον του στον σύλλογο του Πειραιά... καλός προορισμός ο ΑΠΟΕΛ, καλύτερος όμως αυτός του ΟΣΦΠ, ας είμαστε ρεαλιστές.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι απλά ένας σύντομος σταθμός για τον Γιάννη, την παρουσία του όμως στην ομάδα μας, φροντίζει να τιμά και να σέβεται με τις πολύ καλές αγωνιστικές του εμφανίσεις.

Αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αποκτήσει τον Γιάννη πρέπει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.. αλλά να θέλει κι ίδιος.

Το σενάριο ενός νέου δανεισμού ίσως να παρουσιαστεί ξανά, εάν και εφόσον ο προπονητής του ΟΣΦΠ Σίλβα, δεν τον κρατήσει στο ρόστερ της Πειραϊκής ομάδας για τη νέας σεζόν, κάτι που θα φανεί αρχές του Ιούλη... αντέχει ο Τιμούρ να περιμένει μέχρι τότε;

Οι φίλοι του γαύρου πάντως, ψήφισαν επιστροφή του Γιάννη!

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη στον γαύρο για το συγκεκριμένο θέμα:

Και το καλοκαίρι:  Το καλοκαίρι επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι στον ΑΠΟΕΛ και το καλοκαίρι γυρνάω στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ο στόχος μου είναι ένας. Να παίξω στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο σκοπός μου και θα κάνω τα πάντα για να το καταφέρω. Προς το παρόν, βέβαια, ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το νταμπλ με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Σέβομαι την ομάδα και τους φιλάθλους της, είναι ένας μεγάλος σύλλογος που με βοήθησε πάρα πολύ και θέλω να πανηγυρίσω το νταμπλ μαζί τους το τέλος της σεζόν. Είμαι ένας παίκτης, όμως που ανήκει στον Ολυμπιακό και προτεραιότητα μου είναι να επιστρέψω. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]