ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ευαισθητοποίηση Παν.συ.Φι «Τουρνουά στήριξης ΠΑΣΥΚΑΦ»


Τουρνουά Φουτσάλ εις μνήμη Ηλία Κατσιολούδη

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την διοργάνωση φιλανθρωπικού τουρνουά φούτσαλ εις μνήμη του Ηλία Κατσιολούδη την Κυριακή 17.4.2016.  Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα γήπεδα φούτσαλ “Campeone” στην Ανθούπολη.  Οι πρώτοι αγώνες του τουρνουά θα ξεκινούν στις 9 π.μ. και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ηλικιακές ομάδες.  Το κόστος συμμετοχής κάθε ομάδας θα είναι στα 40 ευρώ.  Υποβολή συμμετοχής στο τηλέφωνο 95 162179 ή στην σελίδα μας στο Facebook :  www.facebook.com/AU1979/

Ως κομμάτι της κοινωνίας διαχρονικά έχουμε δείξει την ευαισθητοποίηση μας για διάφορα προβλήματα τα οποία αφορούν άλλους συνανθρώπους μας.  Έτσι και τώρα με την διεξαγωγή του τουρνουά θα στηρίξουμε με την βοήθεια μας έναν άλλο σύνδεσμο, τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. που και ο ίδιος στηρίζει καθημερινά 5000 συνανθρώπους μας που πάσχουν από την επάρατη νόσο.  Γι αυτό τον λόγο δεν θα μπορούσε το τουρνουά να πάρει κάποιο άλλο όνομα παρά το όνομα του αδερφού μας που είδε στα μάτια τον καρκίνο και τον πολέμησε μέχρι αυτός να τον κτυπήσει άνανδρα.

Η συμμετοχή όσων περισσότερων ομάδων σημαίνει και παράλληλα μεγαλύτερη στήριξη σε αυτούς που χρειάζονται την βοήθεια μας  γι αυτό και περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση ολόκληρου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ.  Θα έχουμε επίσης την στήριξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας αλλά και άλλων αθλητών του σωματείου μας που θα είναι παρών στο τουρνουά.  Στον χώρο επίσης θα υπάρχει παζαράκι του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. στο οποίο θα πωλούνται βραχιόλια, καρφίτσες, λαμπάδες και άλλα μικρά αντικείμενα για οικονομική στήριξη του συγκεκριμένου συνδέσμου.  Έτσι θα μπορούν να προσφέρουν και όσοι δεν θα λάβουν μέρος στο τουρνουά αλλά θα έχουν ένα γρήγορο πέρασμα από τα γήπεδα που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Αναμένουμε λοιπόν την στήριξη των μελών μας και όχι μόνο για βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του Πάσχα.

ΗΛΙΑ ΜΑΓΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]