ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Προτεραιότητα στις ανανεώσεις.. μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ακόμα 2 προσθήκες


Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στο ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορτ ΦΜ για τη Γ.Συνέλευση, τον προγραμματισμό και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου:

Για την ανακοίνωση περί υποβολής υποψηφιοτήτων για την γενική συνέλευση:
«Ουσιαστικά η ανακοίνωση αναφέρεται στην ολοκλήρωση της προθεσμίας. Είναι ορισμένη η γενική συνέλευση για τις 31 του μήνα, στις 18:00 στο ξενοδοχείο του Hilton και όπως ενημερώσαμε και επίσημα οι πέντε υποψηφιότητες που τηρούν τα κριτήρια είναι τα μέλη του συμβουλίου. Θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα στους μετόχους να παραστούν στην γενική συνέλευση, είναι το τέλος της χρονιάς, θα παρουσιαστεί το στρατηγικό πλάνο, τα οικονομικά δεδομένα και θεωρούμε την παρουσία όλων αναγκαία».

Για το στρατηγικό πλάνο:
«Το στρατηγικό πλάνο έχει ήδη αναφερθεί δημόσια, ουσιαστικά είναι τρεις πτυχές, ένα από αυτά είναι η μείωση των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Είχαμε 27 παίκτες επαγγελματίες στην λίστα α', αυτό δεν θα ισχύει φέτος. Το άλλο είναι η οικονομική περισυλλογή στο όσο αφορά το μισθολόγιο. Θα γίνει μείωση τουλάχιστον στο 10 τοις εκατόν. Αυτό θα γίνει μέχρι και το 2017-18 όπου η μείωση θα φτάσει το 25 τοις εκατό. Το τρίτο έχει να κάνει με την ποιοτική αναβάθμιση των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε. Αυτό που βλέπουμε όμως είναι πως υπάρχει αισθητή διαφορά από την πρώτη στην δεύτερη ομάδα. Ο πρόεδρος θα εξηγήσει ποιες ενέργειες και ποιες κινήσεις θα γίνουν με παίκτες που διατηρούν επαγγελματικά συμβόλαια με το ΑΠΟΕΛ, ώστε να υπάρξει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για να μπορούν αυτοί οι παίκτες να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου:
«Υπάρχει μια συζήτηση με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, θα μεταφερθεί από πλευράς ΑΠΟΕΛ η τελική πρόταση και θα αναμένουμε την απάντηση του».

Για τον προγραμματισμό και το ότι ο κόσμος περιμένει να ακούσει ονόματα:
«Το θέμα με τον κόσμο είναι πως είναι και ανυπόμονος, μερικές φορές αν καταλήξεις και γρήγορα στις επιλογές μπορεί και πάλι να έχει παράπονο. Υπάρχει ένα πλάνο όπου λέει πως προτεραιότητα είναι το θέμα ανανεώσεων με παίκτες που έληξαν τα συμβόλαια τους. Οι Χαραλαμπίδης και Αντωνιάδης για διαφορετικούς λόγους είναι εκτός ρόστερ. Ανανεώσαμε με τον Ούρκο Πάρντο και αναφερθήκαμε για την περίπτωση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου. Υπάρχει προτεραιότητα ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού επιθετικού. Ελπίζουμε μέχρι τις 9 του μήνα ή μέχρι και τις 18 που είναι η έναρξη του αρχικού σταδίου προετοιμασίας πως θα αποκτηθούν αυτοί οι παίκτες. Το άλλο αφορά τους παίκτες που έχουν ενημερωθεί πως είναι εκτός πλάνων από τον προπονητή. Ανακοινώσαμε την λύση της συνεργασίας μας με τον Τάσο Κίσσα. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι σε προσπάθεια εξεύρεσης ομάδας. Αυτό είναι μια διαδικασία χρονοβόρα που δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει αν θα υπάρξει εξέλιξη σύντομα ή αν θα πάρει δύο ή τρεις εβδομάδες».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 comments :

  1. Ta talenta ta afinete sto eleos tou theou!

    ReplyDelete
  2. Distixos geia ta talenta kai geia kapkion pou thelei na peksh mpala den exei mellon sto Apoel den dinoun shmasia

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]