ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τους πήρε την καραμέλα


 - Προσπάθησε να τους στέρησε την αγαπημένη τους καραμέλα, αυτής των μεταγραφών, ο Πετεβίνος, αλλά μάταια... αυτοί συνεχίζουν απτόητοι να γράφουν για τις αποκλειστικές "πατάτες", με όφελος τα ΚΛΙΚΣ στις ιστοσελίδες τους και όχι μόνο.

Από την άλλη είναι και η πίεση που τους βάζουν οι εκδότες με τις εντολές «ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει είδηση, κάντε το να υπάρχει», αλλά είναι και η ασχετοσύνη ορισμένων.

Εμφανής η προσπάθεια του Πετεβίνου για να προστατευθεί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ από την παραπληροφόρηση και από τις "μεταγραφές που θα σπάνε ταμεία"

Η σημερινή αναφορά του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Πετεβίνου .

«33 ποδοσφαιριστές λέχθηκε ή γράφτηκε ότι "ενδιαφέρουν" τον ΑΠΟΕΛ. Τρεις 11άδες! Μέχρι τις 24/05. Εννιά μέρες μετά το τέλος της περιόδου.»

«Ο ΑΠΟΕΛ έσπασε αρκετά ρεκόρ φέτος. Προφανώς είναι έτοιμος να συντρίψει ακόμα ένα. Αυτό του "ενδιαφέροντος" για παίκτες.»

«Επειδή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να πάει θύμα παραπληροφόρησης ως προς το ενδιαφέρον,  αναφέρω ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για 2 παίκτες.»

«Και από τους δύο, μέχρι στιγμής, έχει αποστείλει προσφορά ενδιαφέροντος στον έναν. Και οι 2 δεν έχουν σχέση με το κυπριακό πρωτάθλημα.»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]