ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον» για Πάρντο ή κάνει παιγνίδι ο Μάνατζερ;


Όποιον ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και να ρωτήσει κανείς για τους μεγάλους τερματοφύλακες στην Ιστορία του ΑΠΟΕΛ, η πιθανότερη απάντηση είναι πως ανάμεσα στα ιερά τέρατα των Ηρόδοτου, Παντζιαρά αλλά και των νεότερων Πετρίδη και Χιώτη, θα φιγουράρει και το όνομα του αγαπημένου του κόσμου  του τεράστιου ογκόλιθου κάτω από τα γκολποστ, Ούρκο Πάρντο. 

Γράφεται ότι ο Παναθηναϊκός βάζει "πίεση" για να μετακομίσει ο Ούρκο στην Αθήνα και να γίνει κάτοικος Παιανίας.

Υπάρχει όντως πραγματικό ενδιαφέρον από τον Ελληνικό σύλλογο του Παναθηναϊκού για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο; η είναι παιγνίδια του Μάνατζερ του αγαπημένου τερματοφύλακα Ούρκο Πάρντο.

Το συμβόλαιο του Βελγοισπανού πορτιέρο λήγει με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου κι ο Πάρντο εξέφρασε την επιθυμία όπως παραμείνει στην ομάδα που λατρεύει και λατρεύτηκε, αλλά με το ανάλογο σχετικό κόστος, δηλαδή με μια αύξηση του υφιστάμενου συμβολαίου, της τάξης του 20%.

Το τριετές συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ ο Πάρντο, έχει συνολικό κόστος 750+ χιλιάδων Ευρώ, δηλαδή 250 το χρόνο. Η αύξηση του 20% που ζητά ο Πάρντο θα τον ανεβάσει στις 300 χιλιάδες τον χρόνο για διετές συμβόλαιο που σημαίνει πως θα τερματίσει την καριέρα του με τον ΑΠΟΕΛ στα 36 του, αφού είναι πια 34 χρονών.

Ο ΑΠΟΕΛ από την μεριά του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου του, αρχικώς με μείωση του ποσού της αμοιβής του σε διετές συμβόλαιο, κάτι που για την ώρα δεν δέχθηκε ο Πάρντο. Η εταιρεία επανήλθε με νέα πρόταση, κοντά στα ποσά που αμείβεται σήμερα ο Ούρκο και αναμένει την ανταπόκριση της πλευράς του ποδοσφαιριστή.

 - Να μην ξεχνάμε πως είναι και το 300άρι του Waterman στη μέση που δόθηκε σε στιγμές απόλυτης ανάγκης και που σήμερα φαντάζει τεράστιο ποσό για τερματοφύλακα και δυσανάλογο με την ίδια την προσφορά του Μπόϊ.

Στο θέμα του ΠΑΟ τοποθετήθηκε κι ίδιος ο Πάρντο... στον ίδιο ρυθμό με τον Μάνατζερ του, δηλώνοντας όταν ρωτήθηκε σχετικά «δεν θέλω να πω περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς έχω, ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα μου στην Κύπρο».

Από συγκεκριμένη πηγή έχει διαρρεύσει επίσης, ότι ο Ούρκο Πάρντο είχε συνάντηση στην Λάρνακα, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ρόκα.

Αν τελικά δεν γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τις δυο πλευρές και χαθεί ο Πάρντο, τότε θα μιλάμε για μεγάλη απώλεια του «τεράστιου» κι αγαπημένου κήπερ της ομάδας, αλλά κι ο ίδιος πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του για να μην χάση και την αγάπη που απολαμβάνει ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ.

Και οι δυο πλευρές γνωρίζουν πως τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ είναι ρευστά, καθώς η επιτυχία και ο προυπολογισμός, εξαρτώνται σε τεράστιο βαθμό από την Ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ και την πρόκριση  του σε ομίλους.

Η μεγάλη προσπάθεια της Διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη για μείωση του μπάτζετ πρέπει να έχει και την ανάλογη ανταπόκριση από τους άμεσα εμπλεκόμενους στις ανανεώσεις και στις μειώσεις των συμβολαίων, ακόμα και σ' αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις των αποδεσμεύσεων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]